4 astroznamenja, ki so pod največjim vplivom polne lune

Polna luna, ki nastopi 24. oktobra bo seveda vplivala na vse, a nekatera znamenja zodiaka jo bodo tokrat občutila še malce bolj intenzivno. Poglejmo si, katera. 

4 astroznamenja, ki so pod največjim vplivom polne lune (foto: profimedia) profimedia
24. 10. 2018

Astrologi pravijo, da bo tokratna polna luna prinesla nemir v odnose, malo drame in veliko introspekcije. Pojavijo se lahko nepričakovane spremembe. Ne skrbite, spremembe so dobre. A potrebno je, da se jih zavedamo. Poglejmo si torej štiri znamenja zodiaka, ki bodo pod največjim vplivom polne lune. 

BIK

Ker bo polna luna v znamenju bika, lahko tisti, rojeni v znamenju bika, pričakujejo največ sprememb in dogajanja. Spremembe lahko prihajajo iz vaše notranjosti. To je čas, da poskusite nekaj novega in vpeljete v življenje določene spremembe. Bodisi začnete nov odnos ali izpustite nekaj starega. Imate moč lune na vaši strani. Sposobni se boste izražati resnicoljubno in pokazati svoja čustva brez obotavljanja. V tem obdobju boste čustveno močni. 

LEV

Polna luna bo tudi vam prinesla določene spremembe, še posebej na vašem delovnem mestu, kjer se lahko pojavi določena drama. Pričnite s spuščanjem stvari in odpuščenjem. Seveda je težko, vendar vi ste lev - to je čas, da postanete pravi lev, kakršen ste v svoji notranjosti. Zapodite se za vašimi višjimi cilji in odvrzite stvari, ki jih ne potrebujete. Vesolje vas podpira. Rastite! Ne upirajte si neizbežnim spremembam. 

ŠKORPIJON

Prihaja vaš rojstni dan, a potrebno se je zavedati določenih aspektov v vašem življenju. Kozmos vam trenutno kaže, kakšne težave imate v svojih odnosih. Ne skrbite, te težave so rojstnodnevno darilo, ki je v vaše najvišje dobro. Ovrednotite svojo vrednost in vredost ljudi, ki so okoli vas. Sposobni ste rešiti te na videz težavne zadeve in se razvijati v odnosih naprej. 

VODNAR

Verjetno ste v tem obdobju precej utrujeni. Pretekli meseci so bili lahko (predvsem čustveno) zelo izčrapajoči. Sedaj potrebujete nekaj zasluženega oddiha. Prejšni meseci so vas morda nekako povezali z vašim domom. 

Polna luna želi, da se pozdravite, povežete s svojim domom in preživite nekaj časa sami s seboj. Da se odklopite od družbe, od socialnih omrežij in telefona ter si napolnite baterije. V tem obdobju najbolj potrebujete sami sebe. 

Tokratna polna luna prinaša različne spremembe, a če ste rojeni v enem od zgoraj opisanih znamenj, bodite še posebej pozorni. Vse bo minilo, vendar delujte primerno. 

Srečno.

consciousreminder

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri