Čas pred luninim mrkom: Velika zmeda, a vse je rešljivo

Kaj o teh dnevih pravi astrologinja Sonja Šmit? 

Čas pred luninim mrkom: Velika zmeda, a vse je rešljivo (foto: profimedia) profimedia
4. 6. 2020


Trenutno je iz astrološkega vidika veliko dogajanj, veliko zmede ter vseh možnih točnih in netočnih informacij.

Vstopili smo namreč v sezono treh mrkov, v petek nas čaka lunin mrk, nato prihaja konec meseca sončev mrk in komaj gre mimo, že prihaja julij in z njim še tretji mrk. Med mrki pa se prične še retrogradni Merkur. Kot pravi astrologinja sama: "Skratka, noro obdobje!"

Zadnji dnevi imajo v sebi veliko napetosti, nekateri so to že občutili na podzavestni ravni. Potrebno je obračati oz. predrugačiti naša prepričanja. Nekaterim že povsem dogaja in jih premetava petkov lunin mrk - predvsem metanje jeze na površje, hkrati pa tudi nesposobnost slišanja drugega, ker je notranji strah premočen in preglasi vsa zunanja dogajanja.

Luna se je včeraj prestavila še v intenzivnega škorpijona in meče na površje preteklost. Tisto, kar je ostalo v zamerah. Dotika se globin čustev, zato so mogoči raznorazni izpadi, še posebej čustveni, lahko pa tudi finančni ali pa povezani z neko novico. 

Luna je včeraj aktivirala vse tri močne planete: Plutona, ki intenzivno išče globinske spremembe, na površje pa meče totalno nezadovoljstvo in neverjeten vulkanski nemir. Na drugi strani luna potrka Jupitru na vrata in ga vznemiri s svojo prisotnostjo.

Kadar se planeti tako "čudno" gledajo z luno, pa ni nujno, da gre vse narobe! Lahko je ravno obratno! Potrebno je, da aktiviramo nekaj, da vstopimo v akcijo, da se nekaj končno premakne. No, pri nas ljudeh je običaj, da mora prvo nekaj glasno zaropotati, da se zrak premeša, potem pa se lahko šele pričnejo novi koraki in nove energije.

Ti dnevi kažejo na vse, kar nas moti, vse, kar nas utesnjuje, vse, kar bi bilo potrebno skomunicirati, ubesediti, pa še vse, kar gre lahko narobe... Zakaj? Zato, da se pripravimo na nek drug življenjski plan, da se naučimo predrugačiti stvari in iz cele situacije potegniti najboljše.

Previdno na cesti, v komunikaciji in pa z lastnim egom.

Izmikanje resnici in realni sliki bo v teh dneh ogromno. Čas pred polno luno in mrkom pritiska, da se nemir čimbolj sprosti, če je le možno.

Dogaja se ena velika zmeda, na trenutke tudi bolečina, a vse je rešljivo, samo predrugačite način delovanja. 

Naj se ovire topijo v prednosti ... 

Prirejeno po: Sonja Šmit