Danes pozor: Retrogradni Merkur, mlaj in Uran v biku

Napoved za današnji dan, ki ga je zapisala astrologinja Sonja Šmit. 

Danes pozor: Retrogradni Merkur, mlaj in Uran v biku (foto: pixabay) pixabay
6. 3. 2019

Retrogradni Merkur, mlaj in Uran v biku. Ja, vse naenkrat. No, z nekaj urami zamika, a še vedno na kupu. In nas "gunca" na polno.

Lunin mlaj nas vleče v počitek in spanec. A ne smemo si ga niti poželeti, ker retrogradni Merkur naredi ravno obratno. Torej nastane zmešnjava. Kot da tekmujeta, kdo je močnejši v svojem delovanju. 

No, kaj pa Merkur sporoča? Pijte več vode. Sploh obdobje med današnjim dnem in vse do 27. marca, ko se giba retrogradno. No, do 16. aprila se pa bo še "guncal" iz vsega tega ven in proč. Takrat se lahko nekaj dejansko zaključi. Ja, šele takrat. Če le mogoče v tem obdobju ne bežati od preteklosti, ampak se raje soočite z njo. Razčistite, prisluhnite, ni vse tako, kot ste mislili. Marsikdo goji neko
zamero, a resnica sploh ni takšna, kot so vam jo mogoče servirali. Ne obračajte hrbta nečemu, kar je za razrešiti, tudi to je lekcija v tem obdobju. Soočanje z resnico in s preteklostjo, ki ni razrešena ali skomunicirana, vam bo prineslo največ koristi. 
Neka skrivnost se lahko razkrije, nekomu megla pade na oči, nekomu z oči. A boljše se je z realnostjo soočiti, kot pa se spustiti v neke opijate, tudi tega bo v tem času namreč veliko. (Pri tistih, ki se niso sposobni soočiti s stvarmi, lahko hidro zabredejo v alkohol ipd. op.a.)
Je pa to idealen čas za meditacije, za več počitka, za bolj počasno delovanje. Za vse dejavnosti povezane z vodo, morjem, kopalnicami, bazeni, plavanje...
Komunikacija pa je zelo pomemben dejavnik. Preko nje se celi bolečina. Bolj boste tiščali v sebi, več težav za kasneje si nakopljete. Bolj ko skomunicirate težavo, prej pride do osvobajanja; in to zelo močnega. 
Zelo dober izpuh lahko doživite tudi preko kreativnega ustvarjanja; od slikanja, do kvačkanja, štrikanja, gnetenja, kiparjenja in pa ustvarjanja modnih dodatkov.
Internet in telefonija. Hja, nekaj bo štekalo. Zamude v prevozih, dogodki z ladjami, čolni, pa dejavnosti povezane s plinom ali nafto, dogodki povezani s pevci in glasbeniki. Pa dogodki v Italiji in v otoških državicah, pa na Aljaski in Antarktiki, tudi Tibet in Himalaja sta tu...
No, kaj se še pomembnega dogaja v celotni kombinaciji: Mlaj - retrogradni Merkur in današnji Uranov prehod v Bika. Zaključuje se 7-letna faza. Merkur vas potegne nazaj, da se soočite, če je ostalo kaj nerazjasnjenega, nerazščiščenega ... Mlaj, ki vedno govori o novih začetkih, tokrat govori o zaključevanju po starem načinu -lahko greste naprej z istimi osebami, a na drugačen način, z drugačno komunikacijo. Vse vleče na resnico, iskrenost, povezanost. Uh, nekaterim bo to obdobje zelo močnih celjenj in zdravljenj vzorcev. 
Uranov prehod v bika pa najbolj zaznamuje fiksne znake: Leve, Vodnarje, Bike in Škorpijone (tudi ascendent ali luna v tem znaku). Seveda pa tudi ostale, a te bodo imeli največje preizkušnje in največjo potrebo spremeniti nekaj pri sebi. Eni na področju prehrane, drugi na področju nepremičnin, tretji s financami in zamenjavami služb. Eni pa samo, da malo spustijo norenje in se bolj povežejo z naravo in zaupanjem v življenje. Verjemite, zadnjim je najtežje, pa naj se še tako lahkotno sliši. 
Prijetno sredo želim vsem skupaj. Pa dobro preberite ali preverite, če kaj kupujete ali podpisujete.

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2019 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo