Vstopamo v obdobje polne lune v škorpijonu in v obdobje TRANSFORMACIJE

Kaj je o prihajajočih dneh zapisala astrologinja Sonja Šmit? 

Vstopamo v obdobje polne lune v škorpijonu in v obdobje TRANSFORMACIJE (foto: pixabay) pixabay
21. 4. 2021

Ravno z današnjim dnem smo vstopili v obdobje polne lune v škorpijonu in v obdobje transformacije (retrogradni Pluton).

Polna luna v škorpijonu zelo močno aktivira Plutona, ki je njen vladar. To bo čas sprememb, transformacij misli in čustev, črvičenja po črevesju, želodcu in jetrih, pretresov v družinskem življenju, lahko tudi požari, nezgode, potresi, vulkani, nekje tudi poplave...

Luna se bo napolnila v torek, 27. aprila, ko se tudi Pluton začne gibati retrogradno. Velika možnost je, da se ravno s to polno luno sprostijo regije v naslednjih desetih dnevih.

Energija je močna, zato je možnih dosti sprememb na področju financ in zaposlovanja oz. odprtja in zaprtja nekih delovnih mest, a že v naslednjem krogu, ko bomo imeli fazo mrkov (maj, junij), se te zadeve obračajo in nihajo v dobro.

Na osebni ravni prihaja od potrebe nekaj v svojem življenju spremeniti, do tega, da ne bo dovolj samo spremeniti način prehranjevanja, ampak tudi delovanja in način razmišljanja. Včasih je bilo dobro imeti vse pod kontrolo, a zdaj energije spodbujajo prilagajanje trenutku in ne prepričanju. Če ti telo govori, da v nedeljo jej za kosilo kompot, to pomeni, da ne jej praženega krompirja. Samo kot primer, ko naredimo nekaj zarad prepričanj namesto po občutku. 

Energija Zemlje se vsak dan intenzivno viša. To lahko občutite kot stiskanje v prsih, glavobol, nižanje ali višanje pritiska, potreba po počitku. Poskusite zmanjšati vnos sladkorja (belega) in pa kvasa ter moke. Recimo špageti iz bučk so super nadomestilo za testenine, iz leče pa narejena "bolonjska omaka".

V petek, 23. aprila, se Mars prestavi v raka, močno bo zazibal po čustvih, po družinskih odnosih, ozaveščal bo notranje nakopičene zamere, izbruhi solz kar na enkrat - duša potrebuje čistilno akcijo, nakopičeno bo hotelo na plan.

Naredite si koncept, ki vas pelje v popolni občutek varnosti - za zdravje, za odnose in finance... Spustite iluzije in se podajte pogumno v ustvarjanje temeljev, ki se ne zibljejo in vas s tem poženejo v strahove.

Ne beži, ne skrivaj se, ne pometaj pod preprogo, ker te bo vse pometeno počakalo. Kar si spravil pred časom v predal, ker ni šlo, ker ni bil čas... zdaj je pravi čas, da vzameš to v roke in pričneš z delom na sebi. Mogoče bo šlo na začetku počasi, a skozi poletje se bo rezultat že pokazal.

Sonja Šmit