Del človeštva dviguje svojo zavest, medtem ko drugi del vztrajno stagnira

Živimo v času velikih sprememb na Zemlji, ko del človeštva dviguje svojo zavest z veliko hitrostjo, medtem ko drugi del vztrajno stagnira ali celo grozi z vojno. 

Del človeštva dviguje svojo zavest, medtem ko drugi del vztrajno stagnira (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
13. 11. 2020

Pogumni so tisti, ki odprejo oči in vidijo, kaj se dogaja tako v njih kot okoli njih. To so ljudje, ki nas lahko rešijo. Na katero stran se boste postavili vi?

Trenutne in prihajajoče spremembe na Zemlji niso nujno slaba stvar, so pa nujna stvar. Zemlja namreč nujno potrebuje čiščenje in vsak izmed nas ima možnost, da ji pomaga s tem, da vstopi v svet nesebične ljubezni in harmonije. Vsak ima svobodo izbire, da zviša svojo vibracijo, se ne upira duhovni rasti in ne vztraja zataknjeno v materialnem svetu ter podedovanih vzorcih. So ljudje, ki veliko govorijo o razvoju, pa malo naredijo… In so ljudje, ki naredijo največ, kar lahko. 

V časih popularne “pozitivne duhovnosti” se je pomembno zavedati, da samo verjeti, da bo vse v redu in biti pozitiven ni dovolj. Dejanja in akcije so tiste, ki zares štejejo.

Zaradi izkoriščevanja planeta, narave in živali človeštvu gori rdeča luč. Potem pa je tu še človeška dodatna nespamet in njegovo povzročanje vojn. Bomo dovolili uničenje?

Karma je zakon, ki mu ni moč ubežati. Uničujemo druge – uničujemo sebe. In tako zaradi pomanjkanja razumevanja človek meče sam sebe v prepad. Zaradi  ljudi, ki so destruktivni in potiskajo svet v neharmoničnost, živimo v pravi ekološki, družbeni in politični katastrofi. Zakaj si zatiskati oči in kot noji potiskati glave v pesek? Strah in lenoba sta naša največja sovražnika. Zavedajmo se svoje pomembne odgovornosti.

V tem trenutku je zato pomemben prav vsak posameznik – ja čisto, čisto vsak! Ker lahko je prav eden tisti, ki bo odločil, kam se bo prevesila tehtnica. Kot posamezniki imamo veliko odgovornost, na katero stran bomo pristavili svoj lonček.

Kako lahko torej kot posameznik pomagate, da Zemlja dvigne svojo vibracijo in se izogne temnim scenarijem? 

  1. Delo na sebi in duhovna rast naj postaneta vaša prioriteta v življenju. Ne, prav nič ni v tem trenutku bolj pomembno. 
  1. Povežite se z tistimi, ki razmišljajo podobno, s katerimi lahko skupaj ustvarjate. Iščite ljudi, ki so ljubeznivi in neškodljivi. Več ljudi kot se združi, močnejša je moč svetlobe.
  2. Bodite zavestni vsakega dejanja, vsake misli in čustva, ki ga pošiljate v svet.
  3. Bodite zavestni potrošnik! Vedno, ko kupujte se vprašajte, kakšen svet spodbujate? Je zaradi vašega izdelka kdo trpel? Žival ali človek? Si to resnično želite podpirati? 
  4. Kaj počnete v tem trenutku in kako s tem pomagate svetu? Morda utopično, a če se le da, bi opustili vse, kar ne služi najbolje rešitvi in se posvetili delom, ki pomagajo. 
  5. Bodite dobri, postanite nesebično ljubeče bitje, lučka na tem planetu. 
  6. Vse kar počnete, počnite s kar se da veliko dozo ljubezni in visoko vibracijo. 
  7. Spreminjajte se ves čas. Naj bo NOVO vaša stalnica. Nov način razmišljanja, nov način delovanja, novi ljudje okrog vas, nova okolja… Bodite pogumni. Bodite iskreni.
  8. Poglejte pogumno vase. Poglejte, kaj še potrebuje izboljšanje, kaj še ni dobro. Bodite veseli, ko najdete nepopolnosti v sebi – ste že na pol poti do uspeha! Soočite se s stvarmi, ki ste se jim že dolgo izogibali.
  9. Počnite, kar globoko v sebi čutite, da morate.

Spremenite se na bolje, da boste rešili sebe in svet. Zbudite se. Morate se spremeniti. Morate delovati. Izkoristite ta izjemen čas in stopite na višjo stopničko zavedanja, kjer je mnogo lepši razgled na vse strani. 

Preberite si še: