Dobrodošli v obdobju RIB! Kakšen vpliv prinaša?

Obdobje Sonca v znamenju rib prinaša globoka čustva in zasanjanost.

Dobrodošli v obdobju RIB! Kakšen vpliv prinaša? (foto: profimedia) profimedia
18. 2. 2021

Sonce prehaja 18. februarja ob 10.44 uri v znamenje ribi. Ne bodite presenečeni, če boste kar naenkrat postali bolj prilagodljivi in prijazni, saj so ribi spremenljivo vodno znamenje.

V tem času boste lahko tudi zelo občutljivi. To je duhovna energija, saj je znamenje rib povezano z božanskim virom. Bolj boste sočutni in povezani z ljubeznijo do človeštva. Ne boste pa najbolj odločni pri postavljanju meja, zaradi česar bo morda težje uporabiti besedo ne.

Ker Sonce v ribah simbolizira zelo globoko in izjemno občutljivo energijo, boste čustveno občutljivi in težje sprejemali kritiko. Če boste pod stresom, pričakujte globoke napade samopomilovanja ter trenutke izolacije. Po drugi strani pa je ta poglobitev vase priložnost, da postanete močnejši kot prej, ter bolj zaupljivi. Odpuščanje je zelo močna lastnost tega vpliva. 

Izjemno uspešni v tem obdobju boste, če se boste izražali kar se da kreativno.

Ni pomembno, kakšna je ustvarjalna točka, umetnost, dramatika, petje, poezija, slikanje, samo da ustvarjate. Domišljija in povečana intuicija bosta na višji ravni.

S poudarkom na povezanosti vas ta vpliv uči, kako preseči samega sebe in se združiti z enostjo drugih in življenjem. Poudarja univerzalno ljubezen, romantiko in ekstazo, nosi subtilno energijo, ki bi jo nekateri lahko opisali kot zmedeno ter labilno, vendar je za plastmi neodločnosti prisotna tudi svetla točka razbremenitve.

Vpliv Sonca v ribah simbolizira sinhrono gibanje, občutljivost in domišljijo. Izziv v času tega vpliva je razviti jasen namen.

Ali je obdobje Sonca v znamenju rib primeren čas za nove prijeme in korake na poslovnem področju?

Obdobje s Soncem v znamenju rib je ugodno za počasne premike, premišljene odločitve in bolj nežne korake.

Ali bo čustveno področje v obdobju Sonca v znamenju rib harmonično?

Obdobje Sonca v znamenju rib prinaša nežno, prijetno in skladno energijo na področju ljubezni. Vaša empatija in sočutje vam bosta omogočila da se povezujete na določeni višji ravni.

Na trenutke se lahko oddaljite v dimenzije, ki se jih niti sami ne zavedate. Prihaja občutek izkušnje stalnega stanja pretoka med čustvenimi, psihološkimi in duhovnimi vibracijami.

Ker boste velik sanjač, boste večkrat plavali v oblakih. Zelo hitro se lahko oddaljite v dimenzije, ki se jih niti sami ne zavedate.

Obdobje Sonca v znamenju rib je pravi čas za:

Prepustite se toku, ki vas vodi v pravo smer. Uporabite svoje sposobnosti in sledite intuiciji, da ujamete pravo bistvo.

Ujemite čaroben trenutek, ki ima globlji pomen in vam prinaša notranji mir ter zadovoljstvo.

Vir in več na: horoskop.si

Poglejte si še:

Značke: ribi