Podarite otrokom srečne trenutke!

Otroci, ki so ostali v harmoniji s sabo, imajo boljši spomin, koncentracijo, so dobro razpoloženi, imajo višje motorične sposobnosti, so mirnejši, zadovoljnejši, čutnejši, zaupajo sebi in so polni življenja.

8. 10. 2013

Dovoli mi

Da sem igriv,

radoveden in nasmejan,

da skočim do sonca in še višje.

Dovoli mi, da sem v stiku s svojim srcem,

svoboden, vesel in igriv.

Dovoli mi, da čutim.

Dovoli mi,

da plešem, rišem, poslušam glasbo in se igram.

Ne ustavljaj me in ne oviraj takrat, ko bi tekel ure in ure.

Ne ščiti me takrat, ko imam priložnost, da zrastem.

Ustavi me pravočasno, ko to potrebujem.

Vodi me tako, da bom ljubil sebe, druge in življenje.

Dovoli mi, da okušam življenje in sem spontan.

Lilali

Lilali kreativnice s Kristino De Ventus

so sistem za razvoj otrokove telesne inteligence, čutenja, spomina, kreativnosti, koncentracije, motoričnih sposobnosti in poguma.

Kristina De Ventus - Lilali bo tudi v letošnjem šolskem letu otrokom od 5. - 11. leta starosti odstirala tančice v svet lepote gibanja.

Plesalka, plesna pedagoginja s statusom Ministrstva za kulturo RS in trenerka za Ishmech (Ples brez forme oz. proces vrnitve k naravnemu, nepogojenemu gibu) vedno ustvarja iz trenutka, vedno je pripravljena v nepripravljenosti. Raznovrstne izkušnje z odrov, tudi svetovnih, so jo naučile, da ne predaja ničesar, česar sama ni doživela in razumela. Strokovna podkovanost je zgolj podlaga, ki jo nadgrajuje z izjemnim čutenjem, s subtilnostjo, kreativnostjo in z občutkom za izbiro trenutka. Otroke prek zgodb, ugank, glasbe, plesnih iger in improvizacije v varnem in zaupanja polnem okolju popelje v neznano. S tem jim omogoča, da spoznavajo drugače in (p)ostajajo odprti do življenja.

Mama otroka, ki je predlani obiskoval Kristinin program, nam je pred kratkim poslala naslednje sporočilo:

"Kot prvošolka je moja hčerka lansko leto izbrala ritmično gimnastiko, a je že spomladi ugotovila, da bi rada nazaj na ples. Ampak ne na kateregakoli. Samo na tistega s Kristino, je rekla. Vendar pa Kristina ni očarala le nje, ampak celo družino (oči, mami in 4 leta mlajša sestrica), še posebej, ko smo skupaj plesali na zaključni uri. Pripomnim naj še, da je bila moja hčerka tisto leto mirnejša, nič napeta. Zato se ge. De Ventus za vadbe ponovno zahvaljujemo. Hčerki bomo letos izpolnili željo, da se ge. De Ventus ponovno pridruži."

Podarite svojim najmlajšim srečne trenutke!

Vsako sredo, od 16.40 - 17.40.

Začetek programa: 9.10. 2013.

Konec programa: 21. 5. 2014.

Več na: www.lilali.si