Duša prenaša oči iz ene reinkarnacije v drugo

Čeprav se ne spomnimo naših prejšnjih življenj (no, nekateri se), kdo smo bili in kaj smo doživljali, ima naša duša možnost, da shranjuje informacije v naši podzavesti. Zato nekje globoko v nas tlijo vse informacije o naših prejšnjih življenjih in te lahko v določenih trenutkih začutimo. 

Duša prenaša oči iz ene reinkarnacije v drugo (foto: profimedia) profimedia
1. 5. 2021

Kako prepoznamo dušo iz prejšnjega življenja

Včasih nam naša intuicija ali duša da vedeti, da se nečesa spomni. Ali gre za prebliske, občutke (kot je deja vu) in čustva, za katere ne vemo točno, od kod so prišli, a so tako močni, da z zagotovostjo vemo, da so resnični. Včasih so to kraji, ki so nam tako blizu, včasi pa so to ljudje... 

Obstaja zelo dober znak, ki nam da vedeti, da smo spoznali osebo, s katero smo že bili povezani v prejšnjem življenju. Ta informacija se skriva v pogledu.

V očeh se vidi vse

To je tisti pogled, ki nas hipnotizira, tako domač in znan je – kot da smo v te oči zrli že neštetokrat. Morda nas takrat nekaj zbode pri srcu ali se stresemo, spreleti nas srh oz. hlad ali vročina. Pravijo, da so oči zrcalo duše. Pravijo, da duša “prenaša” svoje oči iz telesa v telo. Vsaka oseba ima unikatne vzorce v očeh, ki jih obdržimo, zato se torej lahko zgodi, da ko srečamo nekoga poznanega iz prejšnjega življenja, to enostavno vemo. Spomnimo se, pa čeprav samo za slehrni trenutek. Spreleti nas misel: "To si ti! Ponovno se srečava!"

Nihče, ko se rodi, ni prazen list, saj naša duša nosi vse informacije iz prejšnjih življenj. Le da se jih večinoma zavestno ne spominjamo, saj bi nas ovirale pri trenutnih lekcijah, ki jih potrebujemo, da lahko zrastemo in se razvijamo naprej. 

Se vam je že zgodilo, da ste v pogledu zaznali dušo, ki ste jo poznali že od prej? 

consciousreminder.com