Dvig ženske energije je rešitev za Zemljo (kako jo prizemljimo tukaj in zdaj)

Trenutno se na Zemlji intenzivno dogaja tudi prebujanje in dvigovanje ženske energije. Kajti za prehod v višje energijske ravni je treba uravnovesiti žensko in moško energijo.

Dvig ženske energije je rešitev za Zemljo (kako jo prizemljimo tukaj in zdaj) (foto: pixabay.com) pixabay.com
12. 3. 2021

Dolgo časa je imela na Zemlji dominanco moška energija. Z njo smo prišli do točke destrukcije. Kar vidimo, je posledica prevlade moške energije. Lahko bi rekli, da nam v teh zadnjih vdihih in izdihih zdaj lahko pomaga (le) ženska energija. Povezovanje, sodelovanje, skupnosti, intuicija, nežnost, milina, brezpogojna ljubezen, sprejemanje … delovanje iz srca. Najverjetneje je to trenutno celo edini izhod za človeštvo.

Zakaj je bila ženska energija toliko časa na „stranskem tiru“?

Ženska energija je bila dolgo časa zatirana. Razlog so verjetno prav neverjetne mistične moči ženske energije, ki je v svojem bistvu neukrotljiva. Ženske energije ne gre spraviti v okvirčke. Je kot voda, ki pronica vsepovsod, če je potrebno. Ženska energija je kreacija, je novo življenje.

Zato gre ženska najbolj proti svoji naravni poti in svoji esenci, proti sebi, ko se postavlja v moške vloge, moško energijo.

Ženski aspekti nadangelov in dvig ženske energije

Kot imamo ljudje v sebi moški in ženski aspekt, tako ima tudi vsak Nadangel svoj moški in ženski aspekt in, ko je potrebno, delujeta v paru ali posamezno. Vsak nadangel ima, torej, svoj t. i. drugi plamen, skupaj tvorita “twin flame”.

Ker je bila Zemlja mnogo let moško orientiran planet, smo se večinoma povezovali z moškimi aspekti Nadangelov: Nadangelom Mihaelom, Nadangelom Gabrielom, Nadangelom Urielom, Nadangelom Chamuelom, Nadangelom Rafaelom, Nadangelom Jofielom, Nadangelom Mataronom, Nadangelom Zadkielom in še mnogimi drugimi.

Ker pa se je začel proces vračanja in ponovnega prebujanja ženske Božanske energije na planet in intenzivno uravnovešanje ženske in moške energije, postajajo vse bolj dostopne tudi ženske energije (aspekti) omenjenih Nadangelov. Prebujajo neverjetno nežnost, čisto milino in prinašajo žensko modrost in mehkobo, kar planet Zemlja trenutno zelo močno potrebuje. Nadangelice (Lady) se globoko dotaknejo naših src in, če ste pripravljeni, aktivirajo čisto žensko Božansko esenco v vas.

ŽENSKI ASPEKTI NADANGELOV SO (zaradi boljšega razumevanja imena ostajajo v angleškem jeziku):

Nadangel Sandalphon – ženski aspekt Univerzalni angel Raqiel (čakra zemeljska zvezda)

Nadangel Gabriel –  ženski aspekt Hope (Upanje) (korenska, sakralna in popkovna čakra)

Nadangel Uriel – ženski aspekt Aurora (solarni pleksus)

Nadangel Chamuel – ženski aspekt Charity (Dobrodelnost) (srčna čakra)

Nadangel Mihael – ženski aspekt Faith (Vera) (grlena čakra)

Nadangel Rafael – ženski aspekt Universalni angel Mary (lahko tudi Marija) (tretje oko)

Nadangel Jophiel – ženski aspekt Christine (kronska čakra)

Nadangel Christiel – ženski aspekt Mallory (kavzalna čakra)

Nadangel Zadkiel – ženski aspekt Lady Amethyst (čakra dušna zvezda)

Nadangel Mariel – ženski aspekt Lavander (čakra dušna zvezda)

Nadangel Metatron – ženski aspekt Seraphin Seraphina (zvezdna vrata)

Ženski aspekti nadangelov nam skozi povezovanje in prebujenje pokažejo, kaj je pravzaprav resnična čista ženska energija, kako deluje, kako ustvarja, kakšno moč ima pravzaprav. Lady nadangelice nam pokažejo, kako to energijo prizemljimo tukaj in zdaj, na Zemlji, ter jo uravnovesimo skupaj z moško.

VAM LAHKO KAKO POMAGAM?

Napisala Mojca Koprivnikar

Več o njenem delu lahko najdete na spletni strani www.mojcakoprivnikar.si ali ji sledite na Facebooku (https://www.facebook.com/lalunaakademija).

Certificirana Angelska učiteljica in učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS in Eternal Light ®Healer ter vzgojiteljica predšolskih otrok