Ekskluzivni intrevju z ruskim znanstvenikom: Na Zemlji ni zdravih otrok!

Eminentni ruski znanstvenik prof. dr. Pjotr Petrovič Garjajev je že v 90-ih letih prejšnjega stoletja izvedel poskus, kako ultrazvok deluje na zarodek v maternici. Prišel je do osupljivega spoznanja.

Ekskluzivni intrevju z ruskim znanstvenikom: Na Zemlji ni zdravih otrok! (foto: profimedia) profimedia
1. 8. 2019

Valovna genetika je nastala v dvajsetih letih prejšnjega stoletja. Začela se je z ugotovitvami ruskega biologa A. G. Gurviča, da imajo kromosomi ekvivalent polja. Toda pot njenega razvoja je bila dolga in težka, še posebej v povezavi z idejo jezikovne genetske informacije, katere oče je eminentni ruski znanstvenik prof. dr. Pjotr Petrovič Garjajev, ki bo oktobra obiskal Slovenijo. Z njegovimi odkritji se je začela razvijati nova smer v genetiki, to je lingvistično-valovna genetika, za katero neozdravljive bolezni ne obstajajo.

Iz intervjuja v tiskani reviji Sensa avgust/september 2019 (v prodaji od 2. avgusta):

V enem izmed eksperimentov, ki ste ga izvedli že v devetdesetih letih minulega stoletja, ste molekulo DNK obsevali z ultrazvokom ...

Da, naredil sem poskus in vitro (v epruveti). Odločil sem se, da vidim, kako deluje ultrazvok na DNK, preprosto me je zanimalo, kaj se zgodi. Teoretično je ultrazvok ne bi smel uničiti, kajti gre za enak postopek, kot je ultrazvočna diagnostika. Uničevanje torej ni možno! Potem pa delujem na molekulo DNK z ultrazvokom in vidim stvari, ki so me osupnile. DNK se v vodni raztopini oglaša, ves čas zveni. In kaj sem slišal, ko sem jo obseval z ultrazvokom, kot je ultrazvočni aparat? Namesto kompleksne melodije je ostal en sam osamljen žalosten ton. To pomeni, da smo z uporabo ultrazvoka izbrisali ogromno količino informacij iz DNK, ki se realizira prek zvoka. Potem sem pomislil: moj Bog, saj mi nimamo zdravih otrok; na Zemlji ni zdravih otrok, ker so vsi, razen otroci iz divjih plemen, šli skozi ultrazvok. Poskuse sva z ženo Ekaterino nato še večkrat ponovila in dobila enake rezultate, kar sva skupaj objavila v nekaj znanstvenih člankih.

Celoten intervju lahko preberete v tiskani Sensi avgust/september 2019

Oglejte si video o škodljivosti UVZ med nosečnostjo

Več o lingvistično valovni genetiki ...

Strokovni članki ...

Predavanje dr. Garjajeva o medicini prihodnosti in zdravljenju z genetsko matrico bo 19. 10. 2019 v  Kongresni dvorani Smelt v Ljubljani.

Več o predavanju ... 

Vstopnice so že v prodaji v kioskih, trafikah, turističnih poslovalnicah in na info točkah (razen Petrola); spletna prodaja: mojekarte.si; kontakt organizatorja predavanja: seminarji@atelje12.si ali tel.: +386 31 432 078.