Energija in pomen datuma 12. 12.

Na 12. dan 12. meseca v letu se aktivira močna numerološka koda, ki nam pomaga dvigniti vibracijo, doseči višja stanja zavesti in prinaša zaključek določenega cikla. 

Energija in pomen datuma 12. 12. (foto: unsplash) unsplash
12. 12. 2018

12 je močno število, ki predstavlja celovitost in dovršenost. 

Imamo 12 mesecev v letu in 12 znamenj zodiaka. Ko izkusimo vseh 12 stanj, lahko dobimo širšo sliko, perspektivo in razumevanje življenjskih situacij. 

Včasih namreč razumemo popotovanje šele, ko dosežemo konec cikla. 

Medtem ko razumevamo stvari iz svojega (zemeljskega) vidika, nam koda 1212 prinaša možnost, da vidimo stvari iz širše perspektive - iz višjih ravni zavesti. 

Iz višjih ravni zavesti pa lahko vidimo stvari šele takrat, ko dvignemo svojo vibracijo. Ko aktiviramo vse ravni svojega bitja, lahko potujemo skozi različne dimenzije na višje ravni zavesti ali zavedanja. 

Naše svetlobno telo je naše "plovilo", s katerim se vračamo v dom svoje duše, k viru ali izvoru. Svetlobno telo je poznano tudi kot Merkaba - dve obratni piramidi, ki se vrtita v naprotni smeri. Na 12. 12. lahko aktiviramo svojo Merkaba z večjo lahkotnostjo, to energijo pa uporabimo za boljše in širše razumevanje svojega življenja. 

Kaj pa sploh pomeni "videti stvari iz višjih ravni zavesti"? To pomeni sposobnost videti skozi oči ljubezni. Brezpogojne čiste ljubezni. Velike magične ljubezni. 

Ko vzamemo pod drobnogled vsako našo bolečino in trpljenje, ju lahko vedno povežemo s pomanjkanjem ljubezni. Ko to vidimo, se zavemo, da je odgovor na vse naše težave in bolečine - več ljubezni. Več ljubezni do sebe, več ljubezni do drugih. Odgovor na težave lahko vedno najdemo v (več) ljubezni. 

Na umskem nivoju nekako razumemo, da ljubezen teče skozi vse nas in nas napaja, a potrebno je to tudi resnično začutiti. Začutimo jo lahko v bežnih trenutkih, (ki niso vedno zemeljska izkustva). 

Ta stanja brezpogojne ljubezni lahko dosežemo za trenutek v meditaciji, v različnih radostih, ob ljudeh, ki jih imamo radi, v naravi, med prakticiranjem hvaležnosti... Skozi te trenutke se povežemo s tokom brezpogojne ljubezni, ki ustvarja to vesolje. 

Na 12. 12. lažje dosežemo to točko ljubezni, zato namenite nekaj časa na ta dan za meditacijo, razmišljanje, povezovanje s srcem in prakticirajte ljubezen do sebe. 

Bodite pozorni tudi na sanje na ta dan, saj so lahko preroške ali pa vsebujejo pomembne informacije iz globljih plasti vaše duše. Preden zaspite lahko tudi v mislih naprosite, da skozi sanje dosežete potrebno modrost in razumevanje trenutnih situacij.

Izkoristite energije tega posebnega dneva. Povežite se v mislih z virom ali izvorom, in z materjo Zemljo. Začutite, kaj je prav za vas v tem trenutku in bodite odprti za sporočila, ki jih morda prejmete. 

Pijte dovolj vode ali blagih čajev, kar bo vašemu telesu pomagalo, da se očisti in harmonizira. 

Uspešno povezovanje s samim seboj vam želimo... 

vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri