Energije prazničnega decembra

Numerologinja Lili Sorum vam za december svetuje: "Sledite svojemu srcu, delujte po pameti!"

Energije prazničnega decembra (foto: profimedia) profimedia
29. 11. 2019

Obdaja nas romantična energija, zato ne bi bilo prav nič presenetljivega, če bi se nedolžno praznično osvajanje razvilo v nekaj več.

Energija bo usmerjena poleg romantike tudi v družino. Tudi sicer so prazniki čas druženja in povezovanja. Namenite več časa oddaljenim sorodnikom in osebam, ki jih že dalj časa niste videli. Ob tem se ne pozabite posvetiti tudi sebi.

Za začetek nekaj vprašanj...

Zaključujemo najbolj karmično leto tisočletja, zato si vzemimo čas za pogled nazaj. Kakšna oseba ste bili decembra 2018? Kaj se je spremenilo? Ste zrasli, ste bolj dozoreli? Ste srečni?

Kakšna oseba želite biti decembra 2020?

Decembra sadimo semena prihodnosti

Obdajala nas bo plodna energija, zato velja opozorilo: če ne načrtujete naraščaja, poskrbite za zaščito. Odločitve, sprejete decembra, bodo imele močan in dolgoročen učinek, zato izbirajte modro. Sledite svojemu srcu in delujte po pameti. To je zmagovalna kombinacija.

Odnosi znova v ospredju

Opazili boste, da vam prija družba vam ljubih oseb ter da si želite več bližine. No, seveda pa bodo morebitne razpoke v odnosih mnogo bolj občutene in vidne. Tisti, ki ste nesrečni z nekom, boste to občutili še močneje. Lahko bi se počutili bolj osamljene kot običajno, kar pa je pravzaprav opozorilo vaše duše, da se sami sebi ne posvečate na način, ki bi vas notranje izpolnjeval.

Nihče nas ne more osrečiti. Prisotnost nekoga vam pa lahko pomaga biti boljša oseba. Seveda pa ste takšni, kot ste, popolni. Pomembna lekcija meseca decembra bo tako ravno sprejemanje sebe takšnih kot ste in tudi vaših bližnjih. Vsak izmed nas ima pravici biti kdor je in kakor je. Tudi vi. Tudi vaši starši. Tudi vaši otroci. Tudi vaš partner/ka, nadrejeni, sosedje, prijatelji in tako naprej...

Možni izpadi Ega, užaljenosti in čustvenega manipuliranja

Opozarjala sem, da je leto 2019 čas, v katerem bodo na plano pokukali čustveni vampirji, večne žrtve in osebe, ki rade manipulirajo. To se dogaja iz dveh razlogov: te osebe se učijo biti bolj zrele. Le kako? Tako, da ne dosežejo ''svoje'' s svojimi izbruhi in izsiljevanjem. Drugi pa utrjujete lastno samospoštovanje in pa spretnost postavljanja mej – in verjemite, ZELO boste to veščino potrebovali naslednje leto.

Naj nas energija prazničnega decembra opomni na prave vrednote življenja: Ljubezen, mir, resnico in spoštovanje med ljudmi.

Vse lepo vam želim,

Lili Sorum

Poglejte si še: