Kakšne energije prinaša obdobje vodnarja?

Z 20. januarjem se začenja vladavina vodnarja in traja do 18. februarja. 

Kakšne energije prinaša obdobje vodnarja? (foto: shutterstock) shutterstock
24. 1. 2019

Vodnar predstavlja prinašalca vode, ki z zdravilno močjo vode očisti bolečino matere Zemlje. 

Ima sposobnost, da pozdravi čustva tega planeta, jih izpusti, pretovri in nas povzdvigne na višje nivoje zavesti. 

Vodnarjeva energija je zdravilna in opojna, povzdvigne tančico težkih čustev z namenom, da bi sprevideli resnico in spremenili svoj pogled na svet. 

Iz težine zemeljskega znamenja kozoroga smo se premaknili v lahkotnost zračnega znamenja vodnarja, zato se lahko sedaj počutimo bolj svobodno, lahkotno in pa tudi bolj motivirano. Razmišljamo izven lastnih zamejenosti in z več domišljije. 

Obdobje kozoroga nas je spodbujalo k praktičnim korakom in k razjasnitvi svojih ciljev. Obdboje vodnarja pa je čas za raziskovanje in iskranje novih inspiracij. 

Postavili smo temelje, sedaj pa je čas, da razširimo svoja krila, da se izrazimo, svobodno raziskujemo in potujemo. 

Vodnar je revolucionar! V času vodnarja lahko z večjo lahkotnostjo dosežemo svoje cilje. Predvsem cilje, ki so v najvišje dobro vseh. 

Vodnar nas spodbuja, da dosežemo tisto, kar si želimo in se ne zadovolji z majhnim. 

Vodnar si želi, da izrazimo svojo resnico, hkrati pa, da pomislimo na druge in na to, kako naša dejanja in besede vplivajo na svet okoli nas. 

Pomembno je, da smo iskreni, hkrati pa, da smo sočutni in zmoremo empatijo ter ljubeznivost do drugih. 

V tem času se bomo več ukvarjali s tematiko okolja in razmišljali o našem planetu, ki nujno potrebuje podporo. Kako sprejemati bolj odgovorna in zavestna dejanja? Kako postati dober vzor drugim?

Živimo v veliki planetarni krizi in težko je narediti nekaj, kar bo spremenilo trenutno stanje, vendar ga lahko, saj se vse prične z vsakim posameznikov in njegovimi dejanji. 

Če želimo spremeniti svet, pričnimo z ljubeznijo do sebe, nato pa dovolimo, da ta ljubezen preide naprej do naše družine, sosedov, našega kraja, naše države in se na koncu dotakne celotnega sveta in stvarstva. 

Vsak od nas predstavlja noto v skladbi sveta. Bolj kot bo naša nota uglašena in harmonična, lepša bo ta pesem, ki jo ustvarjamo skupaj. 

V vsakem trenutku lahko spremenimo kvaliteto svojega življenja in kvaliteto življenja na Zemlji. 

Naša odgovornost je, da pomagamo planetu s prebujanjem samega sebe. 

V obdobju vodnarja poskrbimo za to, da s svojimi dejanji ustvarjamo svetlejšo prihodnost za vse nas. 

Naj prinašalec vode opravi svoje delo. Naj odnese težka čustva iz naše duše, iz našega doma, iz tega planeta in jih transformira v ustvarjanost, radost, ljubezen in hvaležnost. 

foreverconscious.com

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri