Energije v mesecu maju

Energije meseca maja nam bodo pomagale, da bomo bolj optimistični in vznemirjeni, še posebej na področju ljubezni in kreativnih projektov. 

Energije v mesecu maju (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
7. 5. 2018

Maj je odličen čas, da zavihamo rokave in trdo delamo na uresničitvi svojih želja. 

Po transformativni polni luni v škorpijonu, imajo prvi dnevi maja bolj nežno in mehko energijo, ki prinaša nekaj sprostitve in olajšanja. 

15. maja imamo mlaj v biku ter redek pojav, ko se Uran premakne iz vodnarja v bika, kar bo trajalo vse do maja leta 2026.

Mlaj v biku bo prinašal zelo stabilno in nagrajujočo energijo, ki nam bo pomagala oplemenititi naše delo, še posebej na delovnem področju. 

Če ste se počutili izgubljene na področju kariere ali nesigurne, kako spremeniti svojo strast v finančno obije, bo to odličen čas, da spremenite vaše načrte v akcijo. Če vaše načrti še niso jasni, pa imejte jasno namero, kaj želite, da se razjasni in kakšno karierno pot si želite. 

Na isti dan bo Uran v biku prinesel energijo, ki bo prinesla nove uvide in prebujanja v našem življenju. Uran je planet, ki simbolizira svobodo ter prinaša spremembe. Je planet prebujenja, strese vse, česar se dotakne in omogoči, da vidimo stvari v novi perspektivi. Uran nas bo prebujal in stresal, da odpremo svoje oči ter sprejmemo povsem novo. Morda se bodo pojavili izzivi ali vojne v nas samih. 

V življenje lahko pridejo ljudje, ki podrejo naš ritem. Lahko postanete napeti in nemirni. A spomnite se, da so to samo znaki, ki so potrebni, da izpeljete spremembe v svojem življenju. 

V tem času bodo globalno glavne teme: dear, zdravje planeta in organizacije vlade. 

Energija maja se bo zaključila s polno luno 29. maja v znamenju kozoroga, ki nam bo pomagala odpreti srce. 

Na splošno bo maj intenziven in pester mesec z obilo nove energije, ki ponuja možnost za raziskovanje tako sebe kot okolice. Prinaša nekaj osvežitve po nestanovitnem aprilu. 

V sredini meseca se lahko vzpostavijo veliki premiki, na koncu meseca pa se bomo počutili veliko bolj ustaljene, v miru ter z jasno mislijo, kam gremo. 

V maju se torej lotite kreativnih projektov, načrtov, spremenite kariero, če si to že nekaj časa želite ali pa pojdite v akcijo, da najdete novo... Novo ljubezen, nove izzive, nove radosti... 

Vir: foreverconscious.com