Foto: Zimski Sensa vikend v Portorožu

Kako lepo je bilo ta vikend prisluškovati vibraciji srca, potem ko smo s sebe stresli nekaj starega prahu, in se vsak po svojih zmožnostih odprli za nove izkušnje in spoznanja.

Foto: Zimski Sensa vikend v Portorožu (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
5. 2. 2014

Čudovit vikend v družbi srčnih in odprtih ljudi." (Andreja)

"Ljubezen, svoboda, mir - vsako minuto v tem vikendu." (udeleženka)

"Spet sem se spomnila tega, k čemur se želim vračati." (udeleženka)

"Ne potrebujemo veliko za veselje, lahkotnost, srečo. Potrebujemo le voljo, ljubezen in ta trenutek, ki obstaja le zdaj. Jutri je nepomemben." (David)

"Bila je osvobajajoča izkušnja, nekaj, česar še pred 48 uram nisem verjela. Odprla sem novo poglavje v svojem življenju - pot, za kaktero čutim, da je prava. Dihala sem, jokala in se tresla kot še nikoli v življenju. Sama sebi sem hvaležna za priložnost." (udeleženka)

"Presenetilo me je, da je bil vikend kar naporen. Vaje na delavnicah so zahtevale, da dam nekaj od sebe. Posledično sem bila kar utrujena, a če človek želi nekaj spremeniti in se premakniti naprej, se za to pač mora potruditi." (Katja)

"Prazničnost srca je igra trenutka, ki traja večno!" (Martina)

Prilagamo še nekaj fotoutrinkov: 

Trenerka Ishmecha (plesa brez forme) Kristina De Ventus nas je za uvod v Sensa vikend preko glasbe in nepogojenega gibanja vpeljala v višja frekvenčna stanja zavesti.

Kristina De Ventus

Ples brez forme s Kristino De Ventus

Terapevtka rebirthinga Tadeja Kern nas je v soboto zjutraj vodila skozi proces skupinskega krožnega dihanja, ki nam je pomagalo prečistiti negativne podzavestne vzorce in s tem dvigniti našo vibracijo.

Krožno povezano dihanje s Tadejo Kern

Krožno povezano dihanje s Tadejo Kern

Kako infopatija organizmu pomaga znova vzpostaviti ravnovesje, je udeležencem predstavila Branka Lovrečič iz Zdravilnega centra Medin.

Predavanje o infopatiji z Branko Lorenčič iz Zdravilnega centra Medin.

Predavanje o infopatiji z Branko Lorenčič iz Zdravilnega centra Medin.

Vsak udeleženec Sensa vikenda je bil deležen individualnega pregleda in svetovanja pri eni od pranoterapevtk. Na fotografiji pranoterapevtka Jožica Arko – Aja, ki deluje v okviru Zdravilnega centra Medin.

Predstavitev pranoterapevtke Jožice Arko – Aje

Med odmori je bila vsem na voljo mini nega obraza z aromaterapijo in masaža rok z vrhunsko francosko naravno kozmetiko DELAROM.

Predstavitev vrhunske francoske naravne kozmetike DELAROM.

Mini nega obraza z aromaterapijo in masaža rok z vrhunsko francosko naravno kozmetiko DELAROM.

S pomočjo starodavnih prvobitnih zvokov, ki jih proizvajajo inštrumenti, kot so velika tibetanska skleda, različna afriška tolkala in drugi, nam je bila ponujena možnost za skok čez ustaljene vzorce delovanja v stanje zavesti, v katerem lahko vzpostavimo stik s svojo notranjo vibracijo.

Delavnica Kako slišati svojo notranjo vibracijo

Če pozorno poslušamo, nam školjka lahko pričara zvok morja.

Foto: Helena Kermelj