Horoskop: Napoved za prihajajočo zimo

Zima je pred vrati. Vsi več ali manj hrepenimo po soncu in toploti, obenem pa tudi po toplini medčloveških odnosov. Poglejmo si, kako privabiti v svoje življenje več ljubezni in romantike, in česa se paziti, glede na vaše astrološko znamenje. 

Horoskop: Napoved za prihajajočo zimo (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
23. 11. 2019

Oven

Začetek zime bo lahko za nekatere ovne precej stresen. Veliko boste delali in ne bo več toliko časa za prijetne, sproščujoče aktivnosti, kot bi si želeli. Vseeno pa vas bodo bližnji spominjali na to, da si želijo več časa preživeti z vami – upoštevajte njihove želje, kolikor le lahko.  

Bik

Zima bo lahko pogosto zaznamovana s hitenjem. Za vas bo koristno, da se večkrat upočasnite, vzamete čas, zadihate ter začutite hvaležnost. Pri tem vam lahko pomaga neka pomembna oseba iz preteklosti.

Dvojčka

Niste velik ljubitelj mraza, kajne? Vaši odnosi se bodo tekom zime malce bolj umirili in ustalili. Ne pozabite izražati hvaležnosti za vse tiste, ki vam dajejo ljubezen. In seveda; vračajte jo!

Rak

V tem obdobju vas bodo planeti prisilili, da se končno nehate upirati spremembam, da sprejmete določene odločitve in predvsem - da se umirite. Vaša čustva vas včasih popolnoma prevzamejo in s tem nardite tudi veliko škode v odnosih. Prišlo bo tudi zavedanje, kako pomembna je odprta komunikacija v odnosih. S tem boste imeli na začetku nekaj težav, potem pa bo postalo vse lažje.

Lev

Obletavajo vas mnogi oboževalci. Ljudje so pač radi v vaši bližini, saj ste zanje kot žarek energije. Ne pozabite na postavljanje mej in si izborite nekaj časa le zase. Če ste v razmerju, se bolj angažirajte.

Devica

Lanska zima vam morda ni bila tako naklonjena, to pa še ne pomeni, da bo letos enako. Stvari se lahko sedaj končno obračajo na bolje. Znova boste v stiku sami s seboj. Dovolite si čustva, prepustite se! Če se boste znašli v finančni zagati, vedite, da bo tudi to minilo.

Tehtnica

Vaša perspektiva se bo končno spremenila. Vse vas bo spodbujalo k temu, da končno zapustite vse toksične odnose in zaplavate z valom optimizma. Morda se boste znašli v kočljivi situaciji, ki je niste predvidevali niti v sanjah, ampak če boste poslušali svoje srce, boste vedeli, kako ukrepati.

Škorpijon

Med zimo lahko zapadete v obžalovanje. Razmišljali boste o ljudeh in odnosih, ki ste jih pustili za seboj ali pa o projektih, ki jih niste dokončali. Če boste znali sprejemati ljubezen in skrb vaših bližnjih, bo vse v redu.

Strelec

Ste ranljiva duša, a to skrivate. Ta zima vam bo prizanašala, vseeno pa bodo na vašo pot prihajale osebe, ki bodo prebujale nova spoznanja. Morda boste srečali nekoga posebnega. Svobodno raziskujte nova področja in zanimanja, naj vas strah nikoli ne ohromi.

Kozorog

Zima bo v znamenju ustvarjalnosti. Vaša domišljija bo v polnem teku in najbolje, da jo v polni meri izkoristite. To velja tudi pri popestritvi odnosa.

Vodnar

To zimo se boste naučili, kako pomembno je znati zares poslušati. Veliko ljudi bo prišlo po nasvet prav k vam. Počnite tisto, kar vas veseli, pa boste vselej v harmoniji.

Ribi

Ne izgubite se v prezaposlenosti. Namenite čas svojim bližnjim in sebi. Opustite staro navado in poskusite najti bolj prijazno alternativo.

vir: consciousreminder.com

Preberite še: 4 znamenja, ki se znajo soočiti s spremembami

ali pa

Kaj nam prinaša obdobje strelca