Horoskop: Opozorila za leto 2019

Leto 2019 prinaša veliko lepega, vendar vsakemu znamenju prinaša tudi lekcijo, oziroma opozorilo, kaj je potrebno spremeniti ali narediti, da bo vaše življenje lepše.

Horoskop: Opozorila za leto 2019 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
31. 12. 2018

OVEN

Leto 2019 začenjate pustolovsko razpoloženi in Mars, ki vas bo spremljal v vašem znamenju bo tako močan, da se boste morali že v prvih mesecih leta brzdati, še posebej na področjih, ki niso najbolj urejena. Kljub svojemu povišanemu egu, vam bo v prvi polovici leta uspelo le, če boste odprti za novo učenje, naj bo to vrnitev v šolo, usposabljanje na delovnem mestu ali nova smer, ki dviguje osebno zadovoljstvo. Pomanjkanje samonadzora ali nezmožnost nadzora lastne jeze bi vas lahko spravila v težave. Ko bo konec novembra Jupiter v konjunkciji z Venero, prihaja potovanje in z njim čudna naključja.

BIK

Leto 2019 prinaša željo, da ponovno odkrijete, kako se postaviti na prvo mesto. To lahko vključuje zmanjšanje vaše pomoči do drugih in povečano sebičnost, vendar bo to lekcija, ki bo s postavljanjem meja odkrila, kdo so ljudje, ki si vašo pomoč in pozornost resnično zaslužijo.  Ko Mars v februarju vstopi v vaše znamenje, vas poziva k streznitvi in jasnim odločitvam, vendar brez vztrajnosti tokrat ne bo šlo. Ne čakajte predolgo, saj se vam stvari, ki so za vas ključnega pomena lahko izmaknejo iz obzorja. Zanimive priložnosti pa najprej preučite, preden se zaženete vanje.

DVOJČKA

Energije leta 2019 vam prinašajo poglobitve, ki pa se jih nikakor ne ustrašite, saj vas vodijo k dolgotrajni stabilizaciji. Duhovne in filozofske vibracije se bodo prepletale skozi vse leto, kar vam omogoča osebno rast, vendar pazite, saj bodo te vibracije precej nejasne. Pazite, da zaradi njih ne izgubite svoje poti. V januarju, juniju in septembru se optimistični Jupiter približa Neptunu, in to bodo obdobja, ko ste lahko še posebej ranljivi, pretirano boste idealistično usmerjeni. Odločili se boste kdo so tisti, ki bodo še naprej okoli vas, ter kaj boste in kaj ne boste tolerirali.

RAK

Vaša ključna lekcija, ki se jo lahko naučite v letu 2019, je, da ne boste več preveč togi v svojih pričakovanjih. Prihaja več presenečenj ter različni vidiki življenja, zato je pomembno, da ste bolj odprti za spremembe in pripravljeni sprejeti nove načine delovanja. V prvi polovici leta se boste morda počutili nekoliko vznemirljivo, še posebej, ko bo uporniški Uran posegel v vaše cilje, zato ne bodite presenečeni, če nenadoma začutite, da ste se odpravili v napačno smer. Zapomnite si, nič ni narobe, če spremenite svojo pot in nikoli ni prepozno za tisto spremembo, po kateri hrepenite.

LEV

Vaša glava bo v prvih mesecih 2019 napolnjena z velikimi načrti, vendar morate paziti, da ostanete stabilni in zdravi, še posebej v januarju, ko prihaja za vas obremenilen Sončev mrk. Začnite s pozitivnimi navadami čim prej in ne obupajte, tudi če vam določene zadeve takoj ne bodo stekle! Tudi vaša osebna prepričanja se letos spreminjajo. Vplivi planetov vas poleti pozivajo, da ponovno ocenite, v kaj verjamete, ali začnete z novo potjo raziskovanja. Še naprej se učite in se ne bojte spremeniti svojega mnenja, saj boste le tako osebnostno napredovali. Bodite pozorni tudi na povezavo z družinsko zgodovino. 

DEVICA

V letu 2019 se morate naučil razširiti obzorja in živeti znotraj svojih meja. S tem, ko se boste sprijaznili s svojimi sposobnostmi in lastnimi darovi, boste te talente lahko uporabili za razširitev svojega sveta, namesto da bi le gradili gradove v oblakih. Uporniški planet Uran v začetku marca vodi do popolnoma novega osebnega projekta ali ambicije, ki se  bo razjasnila konec avgusta, vendar le če boste vztrajni. Na svoji poti pazite na trenja v vaši družini, še posebej takrat, ko bodo prisotni težki kvadrati med Jupitrom in Neptunom. Ne boste najbolj sigurni, na katero stran se postaviti.

TEHTNICA

V letu 2019 bo vaša notranja podoba zelo pomembna za vas. Že od začetka leta, po sončnem mrku v začetku januarja, se lahko znajdete zaradi svojih odločitev v družinskih konfliktih. Bodite pošteni, a hkrati trdni. Delujete iz pravih razlogov, drugi družinski člani pa se bodo morali prilagoditi. Ponovno boste ocenjevali, kdo ste in kako želite izraziti sebe. Ne bodite presenečeni, če se bodo drugi počutili ogroženo zaradi vašega novega zaupanja vase in vaše individualnosti. Nikar proti koncu leta v kočljivih situacijah ne jemljite določenih zadev in opazk preveč osebno.

ŠKORPIJON

Letošnja opozorila se osredotočajo na učenje, mentorstvo in vključevanje v razne skupnosti. Razdalja, ki jo boste psihično zelo občutili bo izjemna. Naredite vse, kar je v vaši moči, da razširite svoj um in izkoristite nove možnosti učenja, v nasprotnem primeru se vam obeta nazadovanje. Če boste odprti, lahko spoznate nekoga, ki vam bo koristil ter vas popeljal k novim dogodivščinam naproti. Ko se Mars sredi novembra preseli v vaše znamenje, boste spoznali, da je vaša strast zelo močna, vendar lahko z njeno intenzivnostjo tudi koga prestrašite.

STRELEC

S prijetnim razvojem na vašem ljubezenskem področju in zanimivimi časi, ki so pred vami na področju dela, bi to lahko bilo najboljše leto, vendar le v primeru, če se boste znali poglobiti in bolj prilagoditi. Leto  vam obljublja priznanje, zato pričakujte obilo pohval in pozornosti, vendar vas to naj ne ponese preveč v višave. V juniju in septembru prihajajo še posebej naporni trenutki, saj se Jupiter približa Neptunu. V tem času poskušajte zagotoviti umirjene pogoje v svojem razmerju ali domu. Ustvarite svoj prostor in se umaknite v meditacijo ali mir, v hrupnem okolju boste samo še bolj vznemirjeni.

KOZOROG

To bo leto, ko bodo vaše ustvarjalne meje širše, kot ste jih kdajkoli občutili, kar vas lahko najprej zmede, če pa boste znali tem kreativnim podvigom slediti, pa si lahko z njimi obetate napredek. Če se boste znali poglobiti, prihaja tudi ogromna osebna rast, ter napredovanje tako v vašem ljubezenskem življenju kot na poslovnem področju. Z odločnim Marsom prihajajo odlični časi za raziskovanje lastne identitete in podobe. Bodite pozorni na nesporazume v prijateljskih krogih. Določite jasne meje med vami in ostalim svetom, saj ne bodo redki tisti, ki vas bodo želeli izkoristiti.

VODNAR

Opozorilo za leto 2019 se osredotoča na vašo duhovnost in vlogo, ki jo imate v vaši skupnosti in širši družbi. Energije bodo povezane s poglabljanjem vase in odpiranjem zavesti, čas pa vam bo pokazal, kako daleč boste potovali. Vaše namere bodo čiste in želite se naučiti in rasti, vendar ne bodite presenečeni, če vas drugi v tem letu večkrat spravijo v nevšečnosti. Uran bo posegal v vašo družino in preteklost, le tako boste lahko začeli iskati svoje korenine in bolj temeljito raziskati svojo preteklost. To bo zelo vznemirljiva izkušnja, toda ostanite tam, kjer lahko veliko pridobite.

RIBI

V letu 2019 prihaja občutek, da ste se morda obdali z napačno vrsto ljudi. Sončev mrk na prijateljskem področju je lahko krizna točka ali nenaden šok, ki vam bo pomagal razjasniti, kaj morate storiti v prihodnje, da bodo odnosi bolj dovršeni. Pomembno bo, da se osredotočite na vaše duševno zdravje, zato ne oklevajte, da se umaknete od tistih, ki vas praznijo. V začetku marca boste zlahka izbrali, s kom se boste družili. Preživite leto ž s tistimi, ki vas ljubijo, ter spoštujejo in tistimi, ki so na isti valovni dolžini kot vi. Biti strožji v poslovnem svetu vas vodi na poti k uspehu.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: