Intenziven konec leta 2016: Zaključek 9-letnega cikla

Vrtimo se na vrhuncu 9-letnega cikla. Tudi v vaših življenjih "bruha" ven? Preberite, zakaj.

Intenziven konec leta 2016: Zaključek 9-letnega cikla (foto: profimedia) profimedia
21. 11. 2016

Leto zaključevanja

Leto 2016 (2 + 0 + 1 + 6 = 9) je v numerologiji univerzalno leto števila 9, ki predstavlja vibracije zaključevanja, odsevanja in služenja.

Verjetno ste opazili, da se tema zaključkov pojavlja v letošnjem letu tudi v vašem življenju? Zaključujemo tako v sebi kot zunaj sebe. 

S ciklom zaključevanja smo naprošeni, da se v popolnosti soočimo in razrešimo vse nedokončane stvari na kateremkoli področju življenja. Naj bo to zdravje, odnosi, naši vzorci obnašanja in tudi načini, kako tretiramo sami sebe.

Zadnji meseci 9. univerzalega leta so običajno najbolj intenzivni, saj nas življenje še dodatno spodbuja, da kar se da hitro končamo vse, kar mora biti končano do konca leta, preden stopimo v nov cikel.

V 9. letu lahko opazimo tudi stagniranje, ko pride do sprejemanja sprememb, ker imamo dvome glede novih projektov, služb, odnosov ali selitev. Če se vam slednje dogaja, vedite, da se dogaja povsod po svetu. Vsakdo ima trenutno na sporedu svoje pomembne lekcije. Vsem nam je ponujen čas in priložnost, da dokončamo staro, preden pričnemo novo. Tisti, ki so bolj odprti za spremembe in zavestno delajo na sebi, pa bodo lažje prebrodili to obdobje.

Leto 2016 je bilo (in še vedno je) zelo močno karmično leto, v katerem smo doživljali karmo, ki smo jo prevzeli nase predvsem v zadnjih 9-ih letih (ali več).

Zato pomislite, kaj se je dogajalo v vašem življenju v letu 2007? Se lahko morda spomnite, kakšno je bilo vaše razmišljanje v letu 2008? Morda boste tam dobili odgovor glede težav, ki se vam pojavljajo sedaj ali ste bili že takrat v podobnih situacijah (katere težave v odnosih ste imeli, katere težave z zdravjem ipd.). Tako lahko ugotovite, na katerih vzorcih in situacijah morate delati sedaj, da se ne bodo več ponavljale. Pogoste so tudi močne sanje, kjer se pojavijo ljudje iz preteklosti ali pa jih "naključno" srečamo na ulici. Vse to so namigi, ki nam pomagajo dojeti, kaj moramo razrešiti. 

Če vaša situacija v tem trenutku ni najlepša, jo morate sprejeti kot možnost, da se naučite lekcije, ki ste si jih morda zadali (tudi na višjem nivoju zavesti) že pred leti. Neljube stvari se vam dogajajo, ker vam ponujajo priložnosti, da se naučite, kar je potrebno. Sedaj imate priložnost, da greste naprej in prenehate s ponavljanjem že prežvečenih lekcij. Potem bo mnogo lepše.

Poklicani smo k akciji – da končamo, kar smo pričeli že davno nazaj. Zadnja dva meseca v letu zato izkoristite, da opravite, kar je treba, in greste lahko naprej. Na eno stopničko višje, kjer vas čaka lepši in širši razgled. 

Pomoč in služenje drugim 

9. leto je prav tako leto služenja, zato velja v vsakdanje življenje vnesti več nesebičnih dejanj, ki kažejo na to, da se zavedamo, da nismo sami in želimo pomagati tudi drugim. Služenje in pomoč drugim je ena izmed najbolj učinkovitih metod, da uravnovesimo in razrešimo stare karmatične dolgove. Če čutite svoje karmatične dolgove na področjih življenja, kot je zdravje, finančno obilje ali notranje zadovoljstvo, je sedaj odličen čas za služenje drugim. Naredite nekaj dobrega za druge, za živali in za okolje. Kadarkoli ponudite svojo prijazno pomoč drugim, vas preplavijo visoko zveneče energije ljubezni in sočutja.

Priprava na nov cikel

Morda čutite stagniranje v življenju, še posebej na področju odnosov, kreativosti, spremembah na splošno… Če boste pričeli z notranjim zdravljenjem sebe tako, da boste odstranili stare blokade, bolečino in zamere ter pomagali in služili drugim, se bodo stvari pričele močno spreminjati v vaše dobro v letu 2017.

Končno imamo priložnost, da postanemo oseba, za katero smo globoko v sebi ves čas vedeli, da smo.

Sedaj je čas, da si iskreno zastavite naslednja vprašanja:

  • Kaj želite ustvariti v življenju? Česa si želite več?
  • Katere načine obnašanj morate odstraniti? Katere stare zamere opustiti? 
  • Kaj želite spremeniti in dodati v svoje življenje in v življenja drugih?

Čas je, da postanemo, kdor v resnici smo. Nikar ne vstopajte v nov cikel oklepajoč se na stare vzorce, ki pripadajo preteklosti.

Če berete ta zapis, ste sigurno pripravljeni na novo. Opogumite se in vedite, da ste točno tam, kjer morate biti na svoji poti. Vaš trud danes bo poplačan z boljšim in srečnejšim jutrom.

Po navdihu: emmanueldagher.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri