Intervju z rusko znanstvenico: Življenje prihaja iz vesolja

V resnici je bil prvi genetik Bog. V začetku je bila Beseda in Beseda je bila pri Bogu in Beseda je bila Bog ..

Intervju z rusko znanstvenico: Življenje prihaja iz vesolja (foto: profimedia) profimedia
8. 6. 2019

Elena Parigina, ruska profesorica, doktorica medicine in kvantne diagnostike, je predstavnica Inštituta valovne genetike Ruske federacije in voditeljica prvega centra za kvantno medicino in diagnostiko Molekula v Zagrebu. Tesno sodeluje z znanstveno ekipo dr. Pjotra Garjajeva, molekularnega biologa in ruskega akademika, ki je s skupino znanstvenikov postavil temelje novi smeri v genetiki, tj. lingvistično-valovni genetiki. Njegova odkritja sugerirajo povsem novo razumevanje človeka, odnosov in naše resničnosti.

Temeljno odkritje, na katerem sloni valovna genetika, je, da glavni program razvoja organizmov ni umeščen v DNK, temveč na subtilnih poljih, medtem ko je spiralna molekula le materialni sprejemnik in oddajnik, ki organizmu omogoča izmenjavo informacij z okolico. Zgodovina valovne genetike se je začela pred več kot 80 leti, ko sta ruska znanstvenika Gurvič in Ljubiščev odkrila, da genetski aparat organizmov ne deluje le na materialno-fizikalni ravni, ampak tudi na določeni ravni polja ali valov. Valovna genetika dokazuje, da je genetske lastnosti mogoče spreminjati, brisati ali jih aktivirati z resonančnimi valovi, usmerjenimi na DNK. Znanstveni poskusi so namreč pokazali, da DNK pušča zelo jasno informacijsko-energijsko sled.

Življenje prihaja iz vesolja – to je ena od najnovejših hipotez o nastanku življenja na Zemlji, ki pripada znanosti, imenovani lingvistično-valovna genetika.

Res je. Zdi se, kot da zunaj mej našega planeta deluje ogromno in davno poseljeno vesolje, organizirano teritorialno in po nekakšnem hierarhičnem principu posebnih administrativnih struktur in postaj, ki jih upravljajo božanski Hierarhi. Prišel je čas, da mi na Zemlji dojamemo to neverjetno dejstvo in sprejmemo, da je naš planet samo zrno peska med milijardami poseljenih svetov, da smo mi samo 'kvantki' informacijskega slapa, ki povezuje svetove s skupnim središčem univerzuma.

Obstaja torej neka višja zavest, kakorkoli jo že poimenujemo, ki jo zdaj znanstveniki tudi dokazujejo.

Dr. Garjajev na osnovi znanstvenih poskusov brez dvoma trdi, da genetski aparat organizmov ni samozadosten sistem. Obstaja zunanja genetska informacija, ki izhaja iz višje zavesti. Če k temu dodamo, da je spiralna molekula edini znani nosilec informacij v naravi, potem so zaključki sodobnih znanstvenikov o 'zunanjem' skladišču informacij potrdili izjavo enega od največjih modrecev starodavne Grčije, očeta atomske teorije, Heraklita, ki je trdil, da se 'je moč razmišljanja zunaj človeškega telesa'. Sodobna znanost namreč trdi, da se z delovanjem neposredne materialne strukture ustvarja misel kot informacijska slika – polje, ki ga ustvarja biosistem, tj. energijski pojav, neviden človeku, ali pojav, ki je zunaj fizičnih mej človeškega telesa. Povedano preprosteje: naši kromosomi in DNK so antene, ki sprejemajo informacije iz vesolja. Človek je odprt sistem, kar pomeni, da konstantno sprejema in oddaja informacije v vesolje.

In za sabo pušča sledi …

Tako je. Ljudje puščamo zelo močno informacijsko-energijsko sled, ki vpliva na okolico. Informacijsko-energijske sledi različnih ljudi dobesedno prežemajo vse okrog nas – atmosfero, objekte, vodo in zrak – dobesedno vse. To so sledi ne samo živih, temveč tudi umrlih. V resnici je bil prvi valovni genetik Bog ...

Veliki Sensin intervju z dr. Parigina lahko preberete v tiskani izdaji revije Sensa junij/julij 2019, ki je že v prodaji