Izberite število od 1 do 11 in preberite sporočilo vašega živalskega duhovnega vodnika za ta trenutek

Umirite se in naprosite naj vam živali prinesejo sporočilo za ta trenutek. Zaprite oči in globoko vdihnite ter si izberite eno izmed števil od 1 do vključno 11. Nato spodaj preberite, kaj vam sporoča posamezna žival in načine, kako interpretirati njena sporočila.

Izberite število od 1 do 11 in preberite sporočilo vašega živalskega duhovnega vodnika za ta trenutek (foto: profimedia) profimedia
19. 3. 2023

Medved simbolizira moč in pogum

1. Medved:

Medved je ena izmed najbolj vplivnih živali v svetu duhovnih vodnikov. Je uglašen s čustvenim in fizičnim zdravljenjem in se povezuje z ljudmi, ki čutijo globoko povezavo do zemlje in narave. Simbolizira moč in pogum. Lahko vas nagovarja, da prevzemite pobudo v svojem življenju ali celo v življenju drugih.

Metulj je simbol za preporod

2. Metulj:

Simbolizira transformacijo, preporod. Metulj se bo pojavil v času, ko vaše življenje spreminja tok in vas učinkovito podprl pri razvoju. Ob pomoči vodstva metulja boste z večjo lahkotnostjo pogledali na novosti in sprejeli spremembe. Pozorno opazujte, v kakšnem stanju je žival … ali je morda še ličinka? Metulj vas lahko s svojo frfotajočo igrivostjo opominja, da je treba na novo poglavje v življenju pogledati z veseljem in milino.  

Miš nas opozarja na detajle

3. Miš: 

Simbolizira skrbno preiskovanje – natančen pogled na stvari, ki so trenutno pred nami. Opozarja nas, da  moramo biti pozorni na detajle in da ne smemo spregledati drobnih stvari v življenju. Bodite torej bolj pozorni na malenkosti. 

4. Orel (ali kanja):

Orel ponazarja intuicijo, kreativnost, upanje, vizijo in moč (tudi spolno). Če vas nagovori orel, imate zdravilne sposobnosti, pa se jih morda niti ne zavedate. To so tudi ptice, ki imajo oster pogled. Nagovarjajo vas, da bodite bolj pozorni in čuječni na dogajanja v svojem življenju. 

5. Pav:

Pav ponazarja vstajenje, pomlajevanje in integriteto. Rad se poveže z ljudmi, ki so v procesu globokih osebnih sprememb, iščejo sami sebe oziroma stremijo k celostni preobrazbi ter jim pokaže, kako pomembna je ljubezen do sebe in samozavest.

Slon ponazarja prijaznost in modrost

6. Slon:

Slon se zavzema za razumevanje, ponazarja modrost in prijaznost. S slonom se pogosto povežejo ljudje, katerih kariera je usmerjena v humanitarne namene.

Sova vidi v globino stvari

7. Sova:

Sova nas uči videti tisto, kar drugi spregledajo. Ponavadi se pokaže, da bi nam odprla oči oziroma pomagala uvideti globlje pomene v stvareh. Sova nas obenem spominja, da moramo biti pozorni na malenkosti in skrite zaklade, ki jih prinaša življenje.

Tiger predstavlja moc in vitalnost

8. Tiger:

Tiger predstavlja moč, vitalnost, surovost in obenem občutljivost. Najraje se prikazuje ljudem, ki imajo odličen šesti čut, torej dobro razvito intuicijo in znajo slediti svojim instinktom. Tiger se lahko pojavi tudi, kadar želimo nekaj ali nek del sebe prikriti, ali pa se počutimo od nečesa ogroženi (lahko tudi od lastnih misli) – takrat nas opogumlja, da se soočimo z neprijetnostjo. Tiger simbolizira tudi nepredvidljivost emocij in akcij.

Volk se zanaša na svoj nagon

9. Volk:

Volka se povezuje z inteligenco, instinktom in svobodo. Pogosto se prikaže, kadar ste v dvomu glede tega, kako reagirati na določeno situacijo v življenju. Opomni vas, da poslušajte svoj notranji jaz oziroma se v kriznih razmerah zanesite na nagon.

Žaba pomaga pri celjenju ran

10. Žaba:

Žaba je duhovni vodnik zdravljenja, stoji za procesi emocionalnega zdravljenja in tudi celjenja ran. Z žabami se pogosto povežejo tisti, ki potrebujejo odrešitev pred trpljenjem.

Zelva nas opomni, da morda potrebujemo pocitek

11. Želva:

Želva se pokaže, kadar smo na potovanju proti spoznavanju resnice, miru in modrosti. Lahko nam prišepne, da potrebujemo počitek ali nas opomni, da bi si bilo dobro vzeti odmor in reflektirati, ali sledimo svojemu dušnemu namenu, preden krenemo naprej.  

Viri: what is my spiritual animal, faena, ecoequine, spirit-animals, universe of symbolism 

Preberite še: