Izkoristite mesec februar!

Mesec februar bo mesec dogodkov in odmevov, 🙃pravi astrologinja Sonja Šmit. 

Izkoristite mesec februar! (foto: profimedia) profimedia
1. 2. 2019

Mesec, ko se začne sezona "razganjanja". Mačke bo razganjalo, nas bo razganjalo, planete bo razganjalo... Luna bo v turbo pogonu. Dogodkov ne bo manjkalo. 
V ponedeljek, 4. 2., imamo mlaj v vodnarju, ki velja za enega "najboljših" luninih mlajev v tem letu. Vsi planeti so še direktni, nič ni retrogradnega. Idej in zamisli bo na pretek, novih zagonov in korakov tudi. Globoko zadihajte, ker se bo nepričakovano zgodilo veliko preobratov, ki vas bodo naredili še pogumnejše, odločnejše in pa bolj spontane. 
Imamo tudi kitajsko novo leto - leto prašička, ki ponuja veliko dobrega. Seveda, ko se naš razum zlije z energijo dobrega. V nasprotnem primeru se vrtimo v krogu.
Venera se naslednji teden prestavi v Kozoroga in deluje zelo podjetno in bolj preudarno. V čustvih pa malce bolj zadržano, a še vedno od srca.
Potem imamo 19. februarja močno polno luno v devici. Okoli nje se bo veliko dogajalo. Njen vladar Merkur se ravno takrat prestavi v ribi. Kiron pa v ovna -hitrejše manifestacije dogodkov. Luna bo vplivala na prebavo in črevesje. Hotela bo, da prebavite vsa čustvena trenja in se zavedno znebite ovir v glavi. Ker pa je ta luna zemeljska, bo hotela tudi, da zelo realno pogledate na življenje.
Spomnite se lanskega aprila. Marsikdo je spregledal, uvidel realno sliko. Nekateri so se zbudili in šli naprej. Nekateri pa so si nadeli zaveso iluzij in ne-sprejemanja tistega, kar vidijo. No, sedaj sledi prebujanje. 
Tokratni februar zopet ponuja realno sliko preko simbolov, intuicije, uvidov in dejansko slišanega, videnega ali prebranega. Tokrat se bo ne-sprejemanje kazalo predvsem v težavah s prebavili. 
Tisti, ki dejansko korakajo naprej, pa dobijo uvide za rešitve ovir, ki so jih preganjale, preko sanj, preko nekoga drugega ali pa preko intuitivnih uvidov, ki jih seveda potem tudi uporabite. Brez uporabe uvidov je to le cepetanje na mestu. 
Skratka, mesec februar bo mesec dobrih zagonov in pa tudi dober mesec za učenje, izpite, seminarske naloge, delovanje v skupinah, prošnje, dogovore, podpise... V marcu namreč že sledi retrogradni Merkur, zato izkoristite mesec februar.
Ta vikend pred mlajem pa le previdno v prometu. Mars in Pluton delujeta "na polno". Previdno tudi v gozdovih, v hribovju, z dimniki in ognjem, pa v kakšnih kleteh. Možnost glavobolov je v teh dneh povečana in potreba po počitku tudi. Pijte dovolj čaja, vode, limonade, telo vam bo hvaležno. 
Pa dobrodošel februar!

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2019 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo