Julijska prazna luna nas pripravlja na "veliki" avgust

Prazna luna – mlaj nastopi v nedeljo, 23. julija ob 11:46 uri. 

Julijska prazna luna nas pripravlja na "veliki" avgust (foto: profimedia) profimedia
21. 7. 2017

Julijska prazna luna bo v znaku leva in prinaša mešane občutke.

Lotevajte se vsega v naslednjih tednih z radovednostjo, namesto s presojanjem, da boste lahko mirno jadrali na luninih valovih vse do sezone mrkov, ki so pred nami. Julijska prazna luna nas namreč pripravlja na prihajajoče mrke v avgustu, ki bodo močno vplivali na nas: 7.8. - lunin mrk in 21. 8. - sončev mrk.

Kar bo vzbudila tokratna prazna luna je lahko le polovična slika, ki se bo popolnoma razkrila pod vplivom mrkov v avgustu.

Prinaša muhasto in nestabilno energijo. Po eni strani nas spodbuja, da iščemo več radosti, lepote in užitka v življenju, po drugi strani pa nas opozarja, da prevzamemo odgovornost za svoja dejanja. Če vemo, kaj je resnica v našem srcu, kaj si zares želimo in česa ne, bo energija tokratne prazne lune bolj lahkotna, sicer bo bolj nestabilna. 

Spodbuja nas, da se sprostimo s tokom življenja, hkrati pa, da prevzmamemo odgovornost glede tega, čemu v življenju rečemo “da” in čemu “ne”.

Zavedati se moramo, da smo si izbrali lekcije, ki jih trenutno doživljamo. Naša duša se je odločila, da pride na Zemljo ob tem času z razlogom. Kaj naredimo s tem razlogom, pa je sedaj odvisno od nas.

Vprašanje, ki si ga postavite v tem času naj bo: kako lahko prevzamem odgovornost zase in za svoje življenje v tem trenutku?

Pomislite tudi, kaj se je dogajalo v vašem življenju konec januarja in februarja v tem letu. Stvari iz tega obdobja vas lahko ponovno obiščejo v naslednjih tednih in pojavi se lahko večja jasnina, zaključki in odgovori.

Vibracija leta 2017 je “nov začetki” zato nas tudi ta prazna luna vodi k novim teritorijem. Daje nam tudi energijo, motivacijo in optimizem, da ustvarimo, kar si želimo.

Lev je znak optimizma in vodstva, uporabite to energijo, da vas vodi k najboljšemu scenariju vašega življenja. Vsi vemo, da je lev kralj živali, vprašajte se, kako lahko postanete kralji ali kraljice svojega življenje ter inspirirate sebe ter druge?

Uravnovešal se bo užitek in odgovornost. Pazite, da si ne date preveč na ramena in se ne razdajate preveč. Delajte, kar je v skladu z vašo trenutno vibracijo. Naučite se reči "NE" stvarem, ki vas ne motivirajo, vam ne dajejo zadovoljstva in bodite pozorni, kako koristite svoj čas.

Karkoli se pojavi sedaj, ima lahko drugo plat, ki se bo razkrila v avgustu. Bodite radovedni, mirni in sproščeni. Vzemite si čas za opazovanje lepote v preprostih stvareh. Avgust bo “veliki” mesec z veliko spremembami in presenečenji. Sedaj je čas, da se odpočijete in napolnete baterije.

foreverconscious.com