Junijski mlaj (13.6): Čas za drugačne misli

V sredo, 13. junija ob 21:43 uri zvečer nastopi mlaj v znamenju dvojčkov. 

Junijski mlaj (13.6): Čas za drugačne misli (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
11. 6. 2018

Ali lahko verjamete, da je polovica leta 2018 že za nami? To leto je leto prebujanj, rasti in postavljanja temeljev za uresničitev svojih sanj. Sedaj, ko smo na polovici leta, bomo opomnjeni na to. 

Življenje ni nikoli zares linearno. Vedno niha, valovi, nas premika sem in tja ter nas pretresa. Potrebno se je naučiti, da sprejemamo ta spreminjajoči se tok življenja in se spreminjamo z njim. 

Junijski mlaj, ki nastopi 13. junija v znamenju dvojčkov, je posebna točka v tem letu, na kateri je dobro, da se vprašamo, kako smo se sami spremenili v tem letu in po kateri poti bi radi šli v naslednji polovici. 

Ne glede na to, kaj nam je življenje prineslo in kje smo trenutno, nas bo Luna tokrat vodila in spodbudila, da ni nikoli prepozno, da začnemo znova. Nikoli ni prepozno za nov začetek. 

Energija dvojčkov je energija samo-izražanja, govorjenja resnice, iskanja kreativnosti v sebi. Zračno znamenje dvojčkov nas spodbuja, da globoko premislimo in ugotovimo, katere misli so resnične in katere izhajajo iz strahov. 

Naše misli so izjemno močne in določajo, kako doživljamo in vidimo svet. Če nismo zavestni svojih misli, nas te zlahka prevladajo. 

Ne potrebujemo verjeti v vse, kar mislimo. V vsakem trenutku lahko opustimo trenutne misli, ki nam ne služijo najbolje in se osredotočimo na misli, ki nam prinašajo boljše življenje. V vsakem trenutku lahko zamenjamo negativne misli s pozitivnimi. 

Tokratni mlaj nas spodbuja, da pogledamo, kakšne so naše misli, v kakšne miselne vzorce smo se zataknili in se jih oklepamo kot "pjanec plota". 

Katere zgodbe nenehno govorimo sami sebi? Katere misli nam preprečujejo, da gremo naprej? 

Če si bomo vzeli čas in si postavili ta vprašanja ter zares pogledali malo globlje vase, bomo dobili vso podporo, ki jo potrebujemo, da opustimo zgodbe v glavi, ki nam ne služijo več. 

To je torej močen čas za opazovanje in spreminjanje svojih miselnih navad, prav tako pa bomo vodeni, da se dotaknemo svoje notranjosti. 

Ko je naša duša prišla v telo, je s seboj prinesla tudi vse modrosti iz prejšnjih življenj, pa modrosti vesolja in modrosti prihajajočega življenjskega popotovanja. To znanje je vsem dostopno, le vrata do svoje duše in zavesti je potrebno ponovno odpreti. 

Tokratni mlaj nam bo pomagal odpirati ta vrata, da dobimo vpogled v svoj višji jaz. Vsi nosimo modrosti in odgovore v sebi, potrebujemo le potovati vase, da jih zopet najdemo.  

To popotovanje pa je včasih tudi boleče, saj so globoko v nas zakopane bolečine in travme iz preteklosti. S seboj nosimo prtljago, a lahko se je rešimo, če si dovolimo, da občutimo tudi neprijetna čustva ter jih nato opustimo. Tako počasi dostopamo do svoje notranje resnice. 

Energija dvojčkov vlada komunikaciji in grleni čakri. 

Zato je v tem času morda tudi dobro, da si zapišemo svoje misli in občutke. Vzemimo si čas in zapišimo na papir vse svoje občutke in čustva, morda se med tem pojavijo odgovori, ki jih iščemo... 

Naj bo mlaj nov začetek; nov začetek v naših mislih. 

Uporabimo to energijo, da se povežemo s svojo resnico, da očistimo slabe misli in ustvarimo nove začetke, ki si jih želimo. 

Naj bodo misli kar se da ljubeznive, spodbujajoče in nežne. 

Srečno in pogumno! 

Vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: Kaj je dobro početi v času mlaja