Kaj je moje poslanstvo?

Ko nam ni jasno, kaj je naše poslanstvo, kakšna je naša naloga in zakaj smo tu, lahko življenje preprosto izgubi smisel.

29. 4. 2014

Tavamo med eno in drugo dejavnostjo brez notranje izpolnjenosti in iščemo sebe. Morda smo celo izgubili strast do dela ali do življenja, se izgubljamo, in iščemo, kaj je tisto, za kar smo tu. Zjutraj nas iz postelje vrže le še rutina, ne pa radostna igrivost in veselo pričakovanje.

Ja, imeti občutek poslanstva in smisla življenja, lastnega obstoja, je nekaj neprecenljivega - življenje postane igrivo in zabava. Takrat nas niti najtežje okoliščine ne potrejo, ker vemo in zaupamo Življenju. Ker tudi razumemo, ZAKAJ se nam to nekaj dogaja in hitro prepoznamo Resnico in blagoslove, ki nam jih življenje nosi na pot.

Tudi sama sem preživela to obdobje izgubljenosti in moram reči, da niti slučajno ni prijetno - težko je zjutraj vstati, če ne čutiš, da te čaka nekaj razveseljivega. Občutek poslanstva ti ravno daje zagon, strast in smisel, da dihaš! Daje ti občutek jasnosti in fokusa, saj deluje kot kompas ali navigacija.

Neprecenljivo je spoznati svoje poslanstvo!

V raziskovanju lastnega poslanstva sem se naučila mnogo o sebi in o svetu ter na koncu odkrila veliko zelo dobrih tehnik in metod odkrivanja poslanstva, ki so me prav presenetile in popolnoma prevetrile moj način dojemanja sveta in življenja.

In ker vem, da so vredne zlata, predvsem v trenutkih, ko smo se izgubili na svoji poti, je nujno, da jih delim z vami. Tokrat bo zato tema soulwork delavnice »Kaj je moje poslanstvo?«, torej zakaj sem tu, kaj je moja naloga, kaj je moj smisel življenja? Na enem mestu boste izvedeli vse, kar morate vedeti o tej temi.

Darilo: vsak od vas bo zagotovo dobil uvid v svoje poslanstvo. Kako to naredimo, boste izvedeli na Soulwork delavnici, ki bo v petek, 09. 05. 2014 v Tehnološkem parku v Ljubljani od 17:00 do 20:00. Skupina bo zelo majhna zaradi poglobljenega načina dela. Redna cena vstopnice je 55 evrov.

Kako do 3 cenejših vstopnic po ceni 35 evrov?

Bralke in bralci Sense mi do vključno 04. 05. 2014 na info@soulwork.si odgovorite na vprašanje: »Kaj je moje poslanstvo?« (torej, karkoli to za vas pomeni oziroma kaj se vam zdi). Če ne veste točno, lahko tudi napišete »ne vem«. Torej, ni pravilnih ali napačnih odgovorov. Cenejše vstopnice so samo 3, zato napišite svoj odgovor takoj in si dajte možnost, da spoznate svoje poslanstvo! Saj veste, kjer je namera, tam je tudi pot!

Tina Puncer, terapevtka soulworka, Reality shifter

Za osebna vprašanja in individualno svetovanje je Tina Puncer dosegljiva na info@soulwork.si.

Spletna stran: www.loving-wisdom.com