Kaj nam prinaša mlaj v škorpijonu (7. 11.)

Pred nami je občutljiv mlaj v znamenju škorpijona, ki nastopi v sredo, 7. novembra ob 17.02 uri. Poglejmo si, katere tematike so trenutno na sporedu. 

Kaj nam prinaša mlaj v škorpijonu (7. 11.) (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
7. 11. 2018

Zdravljenje srca je ena izmed poglavitnih tem v kozmosu zadnjih nekaj tednov, za kar gre zahvala predvsem retrogradni Veneri. Ta energija je poudarjala šibke točke v naših odnosih. Na plano je prinesla stare rane srca. Zakaj? Zato, da bi usmerili svojo pozornost v stare bolečine, jih (do)končno pozdravili in transformirali. 

Tokratni mlaj v škorpijonu bo še pripomogel k zdravljenju starega. Spodbujeni bomo, da vidimo stvari iz druge perspektive (srca) ter najdemo v sebi ljubezen, sočutje in empatijo - najprej do sebe, nato pa tudi do drugih. 

Če želimo dvigniti svojo vibracijo in zaživeti bolj polno življenju, potem moramo sprva osvojiti ljubezen in sočutje do sebe. Bodite še posebno prijazni do sebe v času tokratnega mlaja. Potrudite se, da transformirate negative misli v bolj nežne in ljubeče. 

V času mlaja se lahko pripetijo tudi razna razočaranja, občutimo lahko anksioznost, doživimo napačna obtoževanja, bankrote, izgube posla, imamo težave v odnosih, doživimo bolezni ali nesreče. 

Skozi tovrstne navidez slabe izkušnje pa lahko najdemo pot do nujno potrebnega odpuščanja. Osvojimo lahko potrebno razumevanje ter empatijo do drugih. Skozi te situacije lahko najdemo nove (boljše) cilje in načine razmišjanja. 

Odnosom lahko mlaj prinese globljo povezavo in bližino. Ugotovimo lahko, kaj si zares želimo v življenju in si postavimo nove cilje. Da pa bi se lahko odpravili na novo pot, je nujno potrebno, da zacelimo stare rane in poravnamo stare dolgove, opazimo svoje napake in se opravičimo. Šele nato gremo lahko zares naprej - brez stare prtljage, občutkov krivde ali obžalovanj. 

To je tudi odličen čas, da premislimo o svojih navadah, načinih delovanja in načinih razmišljanja ter poskušamo najti nove načine, ki nas bodo ponesli za zavoj višje v našem razvoju. 

Najbolj pomembna tema tokratnega mlaja je torej odpuščanje. V oktobru, ko nas je "guncala" polna luna v biku, smo lahko delovali iz jeze in ega ter počeli neumnosti. Sedaj je čas, da odpustimo... sebi in drugim. 

Odpuščanje ne pomeni, da se strinjamo s slabimi dejanji nekoga. Odpuščanje pomeni, da sprejemamo pretekle situacije in spustimo vse negativne navezave na te situacije ali osebe, da nas ne bremenijo več. Ker si zaslužimo mir v sebi.

Odpuščanje je eno najmočnejših orodji za zdravljenje, ki si ga lahko privoščimo in lahko ustvari čudeže. 

Tokratna energija škorpijona spreminja in nas lahko povzdvigne na nov, višji nivo, ki pa ga dosežemo s pomočjo odpuščanja. 

Pričnimo z odpuščanjem samemu sebi. Za karkoli in vse, kar smo naredili in kar nismo naredili. Za vse, kar nismo vedeli in vemo danes. Samo odpustimo. 

Lahko to storimo tako, da položimo roko na svoje srce in si rečemo "odpustim ti." To ponavljamo dokler tega zares ne začutimo v sebi. Ko nam uspe doseči odpuščanje, takrat začutimo olajšanje. Kot da se je iz nas odvalil kamen. Šele, ko odpustimo sebi, gremo lahko naprej in odpuščamo tudi drugim. 

Ne pozabimo pri tem, da imamo konflikte z drugimi običajno zaradi pomanjakanja komunikacije ali razumevanja. Vsak vidi svet na svoj način, vsi imamo različne načine razumevanja in procesiranja stvari. Vsi krvavo potrebujemo nekoga, ki nas bo razumel. V današnjem svetu nujno potrebujemo bolj empatične ljudje. Čeprav poznamo malo takih ljudi, je pomembno, da smo ta človek naprej mi sami. Biti empatičen ne pomeni, da se trudimo popraviti situacijo nekoga drugega, pač pa zgolj zaznamo in razumemo, kako se oseba počuti. 

Nikoli morda ne bomo zares vedeli, kako je hoditi v čevljih nekoga drugega. Ne vemo, kakšne izkušnje ima in kako vidi svet. A kljub temu mu lahko prisluhemo, ga poskušamo razumeti in mu ponudimo ljubezen in prijaznost. 

Če ponovimo: tokratni mlaj nam daje priložnost, da pozdravimo stare rane, ki pa jih lahko pozdravimo s tem, da najdemo odpuščanje do samega sebe. 

Odpustimo si lahko vse napake, ki pa niso niti bile napake, pač pa lekcije, iz katerih smo se nekaj naučili, da smo lahko danes boljši človek. 

S pomočjo mlaja potujmo v svoje podzemlje, v globine svojega srca. To je popotovanje, ki je nujno! Predolgo že odlašamo. Sedaj je čas. Čas, da se poglobimo vase, pozdravimo, kar je potrebno in najdemo moč za novo. 

povzeto po: foreverconscious.com, astrologyking.com

Poglejte si še: