Premik Venere v Vodnarja: Nenavadna ljubezen

Venera se v petek, 20. decembra 2019, preseli v Vodnarja, kjer se bo nahajala do ponedeljka, 13. januarja 2020. Kaj predstavlja teh 24 dni vodnarjevega vpliva?

Premik Venere v Vodnarja: Nenavadna ljubezen (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Venera je v osnovi vladarica bika in tehtnice. Bik se odraža v ocenjevanju lastne vrednosti ter ravnanju s financami in osebnim imetjem. Ukvarja se tudi z vrednotami, ki pritičejo uživanju v fizičnih darovih (tudi spolnost). Skozi tehtnico pa Venera nagovarja partnerske odnose, poroke in profesionalne vezi, kot so različni sporazumi, pogajanja in pravne pogodbe.

Venera je ženska (yin) energija in Mars moška (jang) energija. Venera je yin stran naše čustvene narave in vlada ljubezni, lepoti, harmoniji, naklonjenosti, spoštovanju, čutnosti, spogledovanju in zapeljevanju, umetnosti, glasbi in občutku za estetiko.

Ker je Venera trenutno v znamenju Vodnarja, zadeva spada pod 11. hišno vladarstvo prijateljstev, odnosov z ljudmi, organizacije, članstva, zavezništev, bratovščin, vrednosti delodajalcev in njihovih financ. Prav tako vlada vašim upanjem, željam in sanjam. Ko združite Venero, planet lepote, glasbe, ljubezni, lastne vrednosti, zasluženega dohodka in osebne lastnine z znakom Vodnarja, se nekoliko distancirate od tistega, kar je zelo pomembno drugim – od denarja do materializma in intimnih odnosov. V tem času je čutiti nekakšen uporniški duh do vsega, kar se nanaša na ljubezen in denar.

Energija Vodnarja je drugačna;  nenavadna, ekscentrična.

Vodnarji so nekonvencionalni, čeprav vas znajo presenetiti s spoštovanjem tradicionalnih vrednot – na nekonvencionalen način, seveda. 

Venera je planet ljubezni, romantike, užitka, lastne vrednosti, dostojanstva in vsega lepega.

Ko se Vodnar, ki mu vlada Sonce, združi z Venero, ljubezen postane nekonvencionalna. Pričakujte v prihajajočih dneh oz. mescu torej nenavadno ljubezen.

Rojeva se nekakšna ljubezniva, odprta narava, ki pa nima prostora za pretirano navezanost. Vodnar je po duši upornik, ki ljubi svojo neodvisnost, zato je lahko usodno za vaš odnos, če ga skušate na silo privezati nase ali ovirati svobodo drugega na kakršenkoli način. V času tega prehoda bo več pozornosti namenjene neobveznemu druženju. Nikomur ne dihajte za ovratnik in nikar se ne trudite, da bi nekoga prisilili v odnos, ki je zanj v tem trenutku preveč intenziven. Vsi bomo čutili veliko potrebo po svobodi in neodvisnosti. To seveda še ne pomeni, da ne bomo znali ljubiti ali sprejemati ljubezni … Le vse skupaj bo manj intenzivno, saj si bo vsak raje vzel nekaj časa zase in za svoje potrebe. Moto tega časa se lahko glasi ''Dovoli mi dihati.'' Ne pričakujte, da bo nekdo drug odgovoren za vašo srečo. Ne zaslišujte svojega partnerja. Ne oklepajte se ga. Ne izvajajte pretiranega nadzora. Pustite mu dovolj prostora in ta čas raje namenite sebi.

Ugoden čas bo tudi za prodajo in osebne spremembe.

Vodnar je znan po tem, da se rad umakne v svoj svet in čustveno oddalji. V prodaji se bo to odražalo tako, da ne boste več tako intenzivno čustveno vpleteni – in to bo zelo pozitivno vplivalo na vaš posel. Če le znate ljudem na pravi način povedati ali pokazati, kaj potrebujejo, boste v tem času zelo uspešni.

To je pravi čas za vse spremembe, s katerimi že dolgo časa odlašate – še posebej na področju osebne rasti. Zajadrajte na valovih vodnarjeve svobode in prevetrite svoje življenje.

Vir: drstandley.com

Preberite še

ali pa