Kaj nas čaka januarja?

Stopamo v leto nihanja, drugačnosti in pa boja med Temo in Svetlobo, pravi numerologinja. 

Kaj nas čaka januarja? (foto: profimedia) profimedia
30. 12. 2019

Prav vsak izmed nas se bo v letu 2020 soočal z drugo, do sedaj najverjetneje še nepoznano, platjo sebe.

Zadnjih nekaj let je bilo kar dinamičnih, kajne? Tudi leto 2020 ne bo nič drugačno. Vprašanje, ki si ga vedno znova postavljajmo letos naj bo: kakšna je druga plat zgodbe?

Zaradi močnega vpliva števila 2 se soočamo s potrebo po bližini, povezovanju in sodelovanju. Vsekakor je vse lažje, če smo si med seboj podobni, kajne? Vseeno pa se mnogo več naučimo v raznolikem okolju ter drugačnosti kot pa v vedno ''istem bazenu''.

Kaj to pomeni?

Iščite drugačne poglede, raziskujte tuje in do sedaj nepoznano. Poskusite drugačne vrste prehrane in opazujte vpliv na vaše počutje. Pojdite drugam v trgovino, na sprehod, na dopust, v kino … Počnite vse, kolikor je možno, drugače in se opazujte. Če jeste hitro, se potrudite jesti bolj počasi. Če se tuširate z vročo vodo, poskusite sedaj bolj hladno. Če ste kategorično proti nečemu, se poglobite v  argumente za to – še vedno veljajo? Zakaj?
Časi in ljudje se spreminjamo. Določen pogled na svet je bil morda primeren 10 let nazaj, danes ne več.

Energijo januarja lahko najbolje porabite tako, da raziskujete sebe, svoje spremembe in novosti v svetu. Eksperimentirajte. Spremenite svojo pričesko, način oblačenja. Bodite več na prostem. Potujte (sedite se na vlak in peljite 4 postaje – izstopite in bodite najstniški turist).

Zaradi močnega vpliva števila 2 stopamo v čas sprememb odnosov. Zato ne ostajajte v stari energiji, v paradigmah, ki so zastarele. Stopite ven iz svojega območja ugodja in prehitite močne energije števila 2020.

Raziskujte sebe, da bi spoznali nov svet. Svoj svet.

Januarja smo lahko deležni novic, ki nas bodo sila presenetile. Možno je, da se bomo soočali z nepričakovanimi spremenljivkami. Dobra novica je, da se večino nenavadnega, ki se bo zgodilo januarja, znova spremenilo do oktobra. Torej, povedano bolj preprosto: ne pričakujte dolgoročnosti. Tudi ''to'' bo minilo.

Z Ljubeznijo za vas, Lili Sorum