Kaj pa takrat, ko si v zvezi, in se zagledaš v nekoga drugega?

Silva Srebrna Puščica odgovarja s pomočjo živalskih vodnikov. Tokrat je povprašala za nasvet živalskega vodnika laboda.

Kaj pa takrat, ko si v zvezi, in se zagledaš v nekoga drugega? (foto: pixabay) pixabay
6. 9. 2021

Za labode v splošnem velja, da vse življenje ostanejo z istim partnerjem, ampak to ni nujno res.

Novega partnerja si labod poišče, če mu prvi umre, v zatočiščih za divje živali pa so priča tudi ločitvam, da prideta skupaj dva, ki se bolj ujemata.

Dejstvo je, da se človek samouresniči v zrelih letih, ko je skoraj vsak že poročen oz. vezan z osebo, ki je imela veliko vlogo pri sooblikovanju njegove osebnosti.

Če smo iskreni, v srcu zelo dobro vemo, a gre v zakonu za osebo, ki bo šla z nami naprej, ker se razvijava skupaj in se veseliva vsakega dne, ki je še pred nama, ali gre za človeka, ki mi je zgolj pomagal postati to, kar sem, in je bil skupaj z mano idealen za okolje, ki so ga za razvoj potrebovale duše ljudi, ki so na svet prišli kot najini otroci. Če je človek iskren, čuti, kaj se je zgodilo.

V kolikor je odnos odslužil namenu, ne bi bilo potrebno čakati na tretjo osebo, da se razidemo. Dovolj je, da v sebi vemo, da to ni več to. Kaj pa, ko nimaš kam?
 
Nič za to. Kraj se bo že pokazal, ampak najprej moraš ti pokazati, kdo si zdaj. 
Ali še bolje: pokazati in priznati, kdo več nisi. Nove okoliščine se bodo na novega tebe uskladile same od sebe.

Frazo "v preteklosti smo znali bolj potrpeti" lahko postaviš tja, kamor spada: v preteklost. Ni več del današnjega časa. Tudi takrat, ko je bila, ne bi bila potrebna. Ampak bolje, da trpeti prenehaš pozno kot nikoli.
 
Ko s partnerjem več ne gledata v isto smer, je pravzaprav normalno in naravno, da se na druge vibracije uskladi druga oseba, saj tako deluje vse v vesolju.

Sprememba energije se ne zgodi zaradi tretje osebe, ampak se tretja oseba zgodi zaradi spremenjene energije, kot logična posledica.

Na to niti nimamo vpliva, saj gre za nekaj tako močnega, da pomete z vsemi papirji, podpisi in žigi, ki smo si jih izmislili ljudje in energijsko sploh ne obstajajo.
Velikokrat zato, da ugledamo, da nismo imeli prav, ko smo mislili, da tako in tako ni nič več naprej.
 
Stvarstvo želi, da bi Videli. Naše življenje je konec koncev tudi naše osebno sporočilo naslednjim generacijam.

Je vztrajanje v odnosu zaradi udobne varnosti res sporočilo o Ljubezni?
 
Odpri oči. V svet pošiljaš model razmerja, v kakršnem si. Če lahko stojiš za njim z vsem svojim bitjem, je to naravnost čudovito.

In da ne bo pomote: tudi model srečno neporočenega je krasno sporočilo o Ljubezni, če si le raje samski, samska, kakor da bi pristajal-a na manj od tistega, česar si vreden/a.

Prebujen človek bo težko ostal v preživetem zakonu, ker ve, da s tem niti partnerju ne dela nobene usluge. Če bi ostal, bi za napredek prikrajšal duši obeh, pa kakršnakoli že je navidezna slika.

Ko eden nikakor ne sprejme odhoda in se drugi odloči, da se bo žrtvoval, morda deluje z energijo purana, ki mu je žrtvovanje bistvo. V primeru, da čuti, da je to njegova resnica, je pač prav, da ji sledi. Vsak ima svojo zgodbo, pomembno je samo, da vemo, zakaj smo se odločili, kakor smo se, in da nismo v vlogi žrtve.

Nihče ni tako neumen, da bi naredil drugače, kot sam misli, da je prav, vključno z nami samimi.

V kolikor se znajdeš v ljubezenskem trikotniku, je največ, kar lahko narediš, to, da se koncentriraš na svojo lastno rast. Če dobro pogledaš, labod predstavlja pol srca. Izpolni torej najprej svoj del; uresniči si hrepenenja duše, poišči lastni notranji mir, in združitev z drugim polom bo neizogibna, pa če ga predstavlja oseba, ki jo imaš v mislih, ali pa katera druga.

Tretja oseba je največkrat le sprožilec premika naprej, v kolikor pa gre za kaj več, boš na koncu tako ali tako pristal-a skupaj z njo. 

V bistvu ti sploh ni treba koncentrirati na specifično osebo, saj je ne izbiraš ti. Oseba se ti zgodi, ko v njenih očeh zagledaš uresničenega sebe. 

Ali kakor je rekel Nikola Tesla: Če želite spoznati skrivnosti vesolja, razmišljajte o energiji, frekvenci in vibraciji.
 
Zlitje s komplementarjem ni stvar srečnega naključja, ampak naravna odslikava dejstva, da končno brezpogojno stojiš ob strani samemu sebi.

In ko smo že pri labodu: grdi raček je moral najprej sprejeti, da je vreden vse ljubezni točno takšen kot je; šele potem se je ugledal kot labod in se združil z labodko v srce.

Silva – Srebrna Puščica