Kaj prinaša današnja polna luna vašemu znamenju?

Vsakemu znamenju današnja super polna luna prinaša svoje darove. Poglejmo si, kakšne. 

Kaj prinaša današnja polna luna vašemu znamenju? (foto: pixabay) pixabay
24. 6. 2021

OVEN

Odvrzite svoje službene strese, da se boste lahko bolje posvetili sebi in svojemu zasebnemu življenju. Vedno je najbolj pomembno, da poskrbite zase, za svoja čustva in misli, za svoje odnose, šele nato ste lahko uspešni v karieri. 

BIK

Stopiti bo potrebno izven cone udobja. Če vas neka ideja ali izziv kliče, se ustanite in v akcijo. Razširite svoja obzorja in se podajte na novo avanturo! 

DVOJČEK

To je čas za očišenje vaše duše. Katera čustva so ostala neizražena in kaj vas ves čas vleče navzdol? Zaslužite si olajšanje. 

RAK

Poglejte podrobno svoje odnose. Po kaotičnem času mrkov in retrogradnega Merkurja, imate sedaj možnost, da uredite svoje odnose in se dvignete nad dramo, ki vam je v zadnjem času preprečevala globlje ravni povezanosti v odnosih. 

LEV

Poglejte bolj podrobno svoj urnik. So na njem dejavnosti, ki jih obožujete, s katerimi izražate sebe, ali počnete stvari, ki so v nasprotju z vami? Premislite o tem, kaj vam preprečuje poseganje po višjih ciljih in zakaj se še vedno ukvarjate s stvarmi, ki vam jemljejo energijo. 

DEVICA 

Glede na to, da se vaš planet Merkur vrača iz retrogradne vožnje, vam bo lahko sedaj lažje. Čas je za novo inspiracijo, za svež zrak, predvsem pa lažji in bolj poln ljubezni. Poskrbite sedaj tudi za več poletne romantike.  

TEHTNICA

Ta polna luna vas naproša, da date malce na stran delo in ste bolj prisotni s svojim srcem. Povezujte se z družino, pocrkljajte sebe, opravite kak ritual, ki vas bo sprostil in zopet povezal s svojo dušo. 

ŠKORPIJON 

Sedaj vam ni treba biti v obrambnem položaju, saj je to za vas čas druženja in povezovanja z drugimi. Pojdite med ljudi, pogovarjajte se o stvareh, ki se vam zdijo pomembne in morda se vam nepričakovano odprejo nove priložnosti. 

STRELEC

Verjetno vas je nedavni mrk pretresel, sedaj pa je čas, da se postavite nazaj na noge. Spustite drame in pričnite gradite drugačne, bolj stabilne temelje za odnose. 

KOZOROG

Polna luna se nahaja v vašem znamenju! To je čas za praznovanje vaše rasti in razvoja. Pokažite svetu svojo unikatnost in avtentičnost. Bodite ponosni na to, kdor ste postali. 

VODNAR

Čeprav obožujete svoje prijatelje in partnerja ali družino, je sedaj čas, da preživite nekaj časa sami s seboj. Povežite se svojo duhovno platjo in si zavestno vzamite nekaj pavze od vseh stresov in odgovornosti. Malo luninega odmora vam bo prijalo, da boste vstopili v poletje bolj sveži. 

RIBI

Ribice rade plavate v skupini in storite to tudi sedaj. Mislite izven okvirjev in se povežite z ljudmi izven svojega običajnega kroga, tako boste dobili povsem nove izkušnje in nove perspektive na življenje. 

Povzeto po: bustle.com