Kaj se bo zgodilo z ljudmi, ki sedaj ne bodo dvignili svoje vibracije?

V današnjem času lahko opazimo velike razlike med ljudmi, ki pospešeno dvigajo svojo vibracijo, se spreminjajo, čistijo vse, kar ni dobro ter tistimi, ki se enostavno ne premaknejo in vztrajajo v starem. 

Kaj se bo zgodilo z ljudmi, ki sedaj ne bodo dvignili svoje vibracije? (foto: pixabay) pixabay
29. 8. 2021

Človeška bitja smo več kot le fizična telesa. Nekateri govorijo o sedmih telesih. Osnovna delitev avre se denimo nanaša na štiri avrična telesa: na eterično, čustveno, mentalno in duhovno telo. V tem tekstu pa bomo govorili predvsem o naslednjih štirih telesih: fizično, mentalno, emocionalno in duhovno telo. Naša vibracija je namreč skupek vseh teh teles. 

Za začetek si poglejmo nekaj dejstev: 

  • Vse fizične bolezni nas držijo na nižjih frekvencah. Zato je pomembno, da smo bolj pozorni na svoje fizično zdravje in se potrudimo, da bolezni pozdravimo. 
  • Vse naše misli, življenjski vzorci, ki jih imamo v podzavesti (ali v zavesti) vplivajo na našo vibracijo. Zato je potrebno ugotoviti, kateri življenjski vzorci nas držijo v začaranih krogih. 
  • Vse naše emocije in potisnjeni občutki; dolgotrajna žalost, obup, ljubosumje, zavist, bes, jeza ipd. rezultirajo v nizki vibraciji. Ta čustva je potrebno ozavestiti in vsak sleherni dan zavestno delati na njih.
  • Če vsak dan ne nahranimo svojega duhovnega telesa bodisi z meditacijo, pozitivnim mišljenjem, povezovanjem z naravo, vodniki ali se na kakršnkoli način povezujemo s svojim lastnim izvorom in s svojim telesom, izgubljamo energijo in imamo ponovno nižjo vibracijo. 

Vsa telesa morajo biti zdrava in medsebojno usklajena, sicer življenje ne teče lahkotno oz. se pojavijo težave ali bolezni.

Naša vibracija je odvisna tudi od tega, koliko smo "osvetlili" (ali prepojili s svetlobo) vsa svoja telesa ter svoje življenje na splošno ter koliko imamo v sebi še temnih delov. Če delamo na sebi in čistimo emocije, občutke ter misli, dvigamo svojo vibracijo in skupen kvocient svetlobe premaga temni del. 

Tisti, ki ne vedo nič o tem, ki ne delajo zavestno na sebi in imajo v sebi večji kvocient teme kakor svetlobe (zaradi zgoraj omenjenih faktorjev) gredo skozi proces čiščenja, ki se trenutno dogaja, mnogo težje. 

Ta kozmična energija vstopi v vsako telo na Zemlji, brez izjeme, in čisti temne dele v nas, bodisi fizične, mentalne (psihične) ali emocionalne težave. Če se ji prepostimo in delujemo z njo, se stvari razrešujejo. Če se ji upiramo, imamo težave.

Ko v sebi hranimo večinoma negativne občutke ali slabe misli o sebi in drugih, ter se ne želimo spremeniti na bolje, takrat se na žalost zgodi to, da telo prične odpovedovati, imunski sistem pada, mentalno stanje osebe pa se poslabša. Pojavljajo se tudi raznorazne bolezni. Ta kozmična energija vpliva tudi na psiho, zato psihično neuravnovešene osebe to težko prenesejo in se njihovo stanje se lahko še poslabša. Telo in um namreč ne moreta vzdržati takšne količine svetlobe v primerjavi z lastno notranjo temo.

Končno se dogaja to, kar smo že dolgo čakali: da svetloba premaga temo. Sprva v vsakomur izmed nas, nato pa kolektivno. 

V tem obdobju odhajajo duše, ki se niso odločile, da gredo skozi ta proces transformacije. To je lahko bila njihova odločitev preden so se inkarnirali in to odločitev je potrebno spoštovati. 

Razkoli v družinah

Vsi imamo v družini nekatere člane, ki še vedno spijo in niso prebujeni. Težko gledamo, kakšne učinke ima na njih energija, ki jih želi zbuditi in pozdraviti. Potrebno je, da imamo zelo jasen odnos do tega - spoštujemo odločitev njihove duše, ki je, da se ne razvijajo naprej v tej inkarnaciji in da ne delajo na sebi - vsaj ne tako kot si mi to predstavljamo. 

Potrebno je, da imamo razumevanje in sočujte za vsakogar, ki gre skozi ta proces na svoj način in tu ne moremo soditi, kdo je dober in slab. Vsak se je že davno odločil, kje bo, ko se bodo te spremembe dogajale. Vsaka duša dobro ve, čeprav v umu morda (še) ni razumevanja. 

Različne frekvence med partnerjema

V tem času se prav tako dogaja veliko ločitev znotraj družin, razpadajo dolgoletne partnerske zveze in tudi odnosi med družinskimi člani razpadajo ter pripravljajo mesto za zavestne odnose. Do razvez pride, saj se je povečalo nezadovoljstvo z življenjem bodisi zato, ker so partnerji že razrešili medsebojno karmo ali pa so postali tako različnih frekvenc, da skupno življenje ni več mogoče.

Sedaj je čas za resnico, svetlobo in ljubezen. Zato je in bo vse, kar ni svetloba, ljubezen in resnica očiščeno za nas in za naše najvišje dobro. 

Facebook: Utočište - Sanctuary