Kaj vas vodi skozi življenje in posel - ste res na pravi poti? Vabljeni na delavnico!

Slišimo, da je bivati tu in zdaj naporno, da smo otopeli v udobju. So naša poslovna dejanja zgolj v našo korist in za bogatenje ali duhovno rastemo kot posamezniki?

(foto: SHUTTERSTOCK)

24. 9. 2020 | Promocijsko sporočilo

Smo na pragu nove paradigme poslovanja, ki jo bodo razumeli le ljudje z visoko stopnjo duhovne inteligence. Novi poslovni modeli postavljajo duhovni kapital organizacije ob bok preostalim poslovnim funkcijam.

Potrebni so novi duhovni voditelji, kakšne kompetence naj imajo, kako naj si kot posamezniki pomagajo, da so učinkoviti, čuječi, intuitivni, etični?

O tem se boste lahko 10. oktobra v Hotelu Rakitna v Preserju pogovarjali na delavnici Ozaveščeno podjetništvo za 21. stoletje.

Delavnica je namenjena vsem, ki v podjetniškem svetu na svoji poslovni poti sledijo trendom in novim podjetniškim praksam, obenem pa čutijo, da razumska presoja brez modrosti ni dovolj. Na delavnici bomo iskali poti, kako povežemo razum in modrost v harmonično vsakdanjost.

Delavnico bo vodila doc. dr. Milena Fornazarič, iskalka novih, porajajočih se poslovnih modelov, povezovalka na videz nezdružljivih delov realnega sveta, ki jim sledi z modrostjo izkušene poslovne ženske. Je izkušena predavateljica, ki prenaša znanje slušateljem skozi primere, sodelovanje, zglede, učenje in z upoštevanjem tega, da je vsak posameznik samosvoj in poseben.

Jogo in meditativne tehnike bo vodila Ana Korošec, po poklicu socialna delavka s podiplomskim študijem psihoterapije. Dolga leta se ukvarja s terapevtskim delom individualno in skupinsko. Ob svojem delu se je nenehno izobraževala v jogi, meditaciji in raznih tehnikah, ki pomagajo uravnotežiti telo in s tem vplivajo na zdravje ter zadovoljstvo posameznika v življenju.

Za glasbeno razvajanje bo poskrbela Anja Bukovec, mednarodno priznana in najuspešnejša klasična violinistka v Sloveniji. Je vrhunska glasbenica in priljubljena medijska osebnost z edinstveno kvaliteto, ki jo uvršča v vrh sodobnih progresivnih umetnikov. Je prejemnica “Priznanja za pomembna umetniška dela” Univerze v Ljubljani. Trenutno deluje tudi kot docentka na Akademiji za glasbo v Ljubljani.

Podroben program delavnice si oglejte TU, vstopnice pa lahko kupite na www.eventim.si/si/.