Kako bo avgustovska polna luna vplivala na vaše astroznamenje

Tokrat si bomo pogledali, kako lahko polna luna vpliva na nas glede na naše astrološko znamenje. 

20. 8. 2018

Vsi trije mrki tega poletja so za nami, Merkur se z 18. avgustom zopet giba direktno, sedaj pa je pred nami avgustovska polna luna, ki nastopi v nedeljo, 26. avgusta ob 13:56 uri. Dan po tem pa se bo direktno pričel gibati tudi Mars. 

Polna luna lahko vpliva na nasprotne sile in polarnosti v našem življenju, kar lahko vodi v notranje pritiske in tenzije ter povzroči, da se počutimo utrujene. Eni takrat ne morejo spati, drugi so napadalni, tretji pa žalostni.

V času polne lune smo lahko zelo čustveni, pa tudi bolj intuitivni kot sicer, s čimer lahko dobimo boljši vplogled v svoje življenje. Čas močnih čustev lahko izkoristite, da se pogovorite o vsem, kar vas obremenjuje.

Ker se intenziven avgust počasi umirja, bomo lahko po avgustovski polni luni bolj ustvarjalni in stvari lažje realizirali. 

Pa poglejmo, kašne učinke ima lahko tokratna polna luna na pozamezno znamenje. 

Oven 

Ta polna luna je čas, da za spremembo postavite svoje sebične želje na stran in se osredotočite na potrebe nekoga drugega. Po polni luni se boste lažje osredotočili na svoje delo in kariero. Po 27. avgustu (ko se Mars prične gibati direktno) pa bo v vaše življenje prišlo več jasnine in miru. 

Bik 

Mesec avgust je bil za vas verjetno zelo počasen, a po polni luni se bo ta počasna energije spremenila. Polna luna vam bo pomagala, da spoznate svoja resnična čustva, povečala se bo vaša intuicija, da boste lažje spoznali, kako se v resnici počutite v sebi. Lahko pa ta čas prinese tudi manjši kaos. 

Dvojčka

Ta polna luna bo vplivala predvsem na vaše občutke glede dela ali službe. Tik pred polno luno lahko spoznate, da zares uživate v svojem delu. V tem času lahko uresničite pomembne korake v svoji karieri ali pa zastavite pomembne dolgoročne cilje. 

Rak

Dobre novice za rake. Ta polna luna bo odličen čas, da spustite svoje strahove in se prepustite radosti raziskovanja samega sebe. To bo omogočil tudi Mars, ki se bo en dan po polni luni pričel zopet gibati direktno. Stvari v življenju se lahko končno uredijo, vi pa dobite jasnino, ki jo potrebujete, da uredite stvari. 

Lev

Levi ste lahko imeli precej zabaven avgust, okoli polne lune pa boste bolj osredotočeni in praktični. Polna luna vas bo tudi opomnila na vaše čustvene potrebe. Služila bo kot opomnik, da ne potrebujete imeti življenja povsem urejenega, vendar pa ne morete več ignorirati svojih resničnih čustev. 

Devica

Device imajo lahko zelo pestro obdobje okoli tokratne polne lune. Sedaj je čas, da iskreno pogledate svoja pričakovanja in jih tudi spremenite. Morda boste čutili inspiracijo, da bi storili nekaj novega in drugačne ter se bolj posvetili svojim osebnim ciljem. 

Tehtnica 

Delni sončni mrk 11. avgusta je morda pospešil vaše emocije oz. jih prestavil v višjo prestavo. Dobra novica je, da vam bo polna luna pomagala, da boste sedaj lažje videli vase in reflektirali preteklost. Imeli boste možnost, da se končno umirite in se jasno osredotočite na tisto, kar vam je pomembno. 

Škorpijon 

Škorpijoni ste bili morda precej osredotočeni na svoje delo v avgustu, polna luna pa vam bo prinesla obilico kreativne energije. Imeli boste veliko energije, da se izrazite. Imeli boste možnost, da se osredotočite na svojo čustveno plat, kar lahko povzroči premike v vaši ustvarjalnost, pri raznih projektih, ciljih, v romantičnih odnosih in v prijateljstvih. 

Strelec 

Delni sončev mrk (11. avgust) vam naj bi dal resno energijo in motivacijo, da končate svoje projekte in delujete na dolgoročnih ciljih. Polna luna pa bo omogočila, da pridete v stik svojimi čustvi glede nečesa. Bodite v tem času bolj pozorni do svoje družine in življenja doma. 

Kozorog

Ta polna luna vam bo dala jasnino in moč, da se spopadete s težkimi situacijami. To je odličen čas, da naredite korak naprej in vzpostavite globljo povezanost. Konec retrogradnega Marsa (27. avgust) vam bo dal energijo, ki jo potrebujete, da greste naprej proti svojim ciljem. 

Vodnar 

Vodnarji ste že po naravi precej intuitivni, tokratna polna luna pa bo to še okrepila. V tem času boste bolj osredotočeni na svojo finančno situacijo in na to, kaj morate storiti, da greste naprej proti svojim ciljem. 

Ribi 

Ker je tokratna polna luna v znamenju ribi, bo ta še posebej vplivala na vas. Vaši občutki glede določene zadeve bodo osvetljeni. Občutili boste tudi čustva, ki ste jih nekoč dali na stran, jih potisnili vase in ignorirali. Spoznate lahko, kaj si zares želi vaše srce. 

bustle.com

Poglejte si še: