Kako bo direkten Uran v biku vplival na posamezna astrološka znamenja?

Uran, ki nam je s svojo retrogradnostjo povzročal razne zaplete, se je 14. januarja 2021 usmeril v direktno gibanje in sicer povezan z energijo znamenja bik, v katerem se bo nahajal vse do 26. aprila 2026.

Kako bo direkten Uran v biku vplival na posamezna astrološka znamenja? (foto: pixabay) pixabay
17. 1. 2021

Uran je planet, ki je usmerjen v prihodnost. Spodbuja napredek družbe in je povezan z odkritji, znanostjo, tehnologijo in astrologijo. Uran ni toliko osredotočen na posameznika, temveč na to, kaj lahko posameznik naredi, da vpliva na družbo.  

Uranova energija v fiksnem zemeljskem znamenju lahko povzroči številne reforme v ekonomiji in kmetijstvu. V tem obdobju bo svetovna populacija spremenila svoj odnos do lastnine, porabe hrane in zaslužka. Skoraj sigurno boste opazili občutne spremembe v načinu ravnanja z denarjem. Uran bo vnesel tudi nekaj drastičnih sprememb v sedanji gospodarski sistem, pričakujte nepričakovano. To je planet čudnih, nepredvidljivih energij, hitrih sprememb, presenečenj, izbruhov navdiha in ustvarjalnosti ob temnejših lastnostih, kot sta uničenje in nejasnost.

Prebivalstvo bo postajalo nekoliko bolj ozaveščeno o porabi hrane in ta trend se bo verjetno odražal v večji porabi lokalne hrane. Vse bolj boste zaznavali vrednost v ekološki hrani brez škodljivih kemikalij in konzervansov. Uran v biku je lahko v pomoč, da se kmetijstva lotimo na bolj trajnostni ravni. Stvari z tem vplivom postanejo resnične, praktične, organizirane in predvsem prizemljene. 

Povežite se z globalnimi spremembami in lažje boste delovali. Bik ima rad denar, zato lahko pričakujete nepredvidljive spremembe na delniških trgih, bančništvu, zavarovanjih in državnih prejemkih. Pričakujte revolucionarne dogodke, ki vam bodo še dolgo ostali v spominu, saj bo njihova energija burna in nepredvidljiva.

Svet bo še bolj razdeljen med revne in bogate, preden se stvari izboljšajo. Žal lahko delitev in polarizacija dosežeta nove višine, kar marsikomu ne bo všeč. V preteklost se ne da več vrniti, edini način, kako delovati z Uranom v biku je da se pomikate naprej s tokom, medtem ko preučujete vaš odnos do fizičnega sveta.

Uran je tu, da vas nauči ločiti situacije na določene načine, saj vas izkoreninjenje in spreminjanje trenutkov življenja spodbuja k boljšemu in vas postavlja na pravo pot. Uran daje prednost razmišljanju in pristopu k stvarem z novega zornega kota, saj spodbuja rast.

Kako bo direkten Uran v biku vplival na posamezna astrološka znamenja?

Ovni omejite na področju financ svojo porabo za stvari, ki jih resnično ne potrebujete. Naučite se kljub svoji spontani naravi disciplinirati se, ter prihraniti nekaj denarja za težje čase.

Biki, stabilizacija vašega življenja bo zelo enostavna, če boste redno izvajali vse načrtovane obveznosti in jih izpolnjevali sistematično. Ne dovolite, da bi zunanji vpliv spremenil vašo vibracijo. 

Dvojčki, nikar ne bodite tako zaskrbljeni in razdražljivi, povejte na glas, da resnično želite narediti svet boljši. Vaše srce je na pravem mestu, kar pomeni, da se morate le naučiti uravnotežiti energije.

Raki, spoznali boste, da ljudje pridejo in gredo. Najboljši način za obvladovanje Uranove energije je, da v odnose ne vlagate preveč in se osredotočite izključno na svoje potrebe. 

Levi, začrtana pot vaše kariere se spreminja, zaradi česar boste v službi zasedli drugačno vlogo. Morda boste celo želeli spremeniti način poslovanja. Profesionalna rast se bo zgodila, če jo boste sprejeli.

Device, hrepenele boste po navdihu, s katerim bi lahko pričarale nekaj novega. Odprite svoj um različnim filozofijam in se poskušajte povezati z njimi. Sprejmite jih veliko, da si zagotovite intelektualno spodbudo.

Tehtnice, pri igrah na srečo imate priložnost osvojiti dobitek ali celo nepričakovano podedovati denar. Namesto da bi takoj porabili ves denar, začnite s premišljenim finančnim načrtom.

Škorpijoni, zaradi notranjega nemira lahko lepe priložnosti uidejo iz obzorja. Da bi ohranili notranji mir, je pomembno, da se ohladite in preudarno sklepate. Če vsaj približno veste, kaj želite od drugih, bo lažje.

Strelci, morda boste občutili nujnost pri dodajanju strukture v svojo vsakodnevno rutino. To je težko storiti, saj vsak dan pripelje do nove dogodivščine in povsem drugega seznama pomembnih opravkov. Poskusite plavati s tokom.

Kozorogi, ustvarjalnost prihaja in odhaja, a dokler ste predani temu, da ste najboljša različica svojega umetniškega jaza in prinašate svoje vizije v svet, boste šli naprej. Pazite, da preveč ne hitite. 

Vodnarji, usmerili se boste v domače okolje. Nekaj ​​izboljšav boste morali narediti, a ko boste z njimi upravljali in poskrbeli za svoje želje ter potrebe, boste lahko ustvarili boljše družinsko okolje.

Ribe, resnica se vedno razkrije, še posebej takrat, ko najmanj pričakujete. Vzemite si čas za razmislek o poti, ki jo želite ubrati, in energijskih vibracijah, ki jih želite v svojem življenju. Izbira je vaša.

Pripravil: Horoskop.si