Kako naprositi vesolje, da vas bo uslišalo?

Napotki, ki vam bodo pomagali, kako naprositi vesolje, da vas bo uslišalo in vam izpolnilo želje.

Kako naprositi vesolje, da vas bo uslišalo? (foto: pixabay) pixabay
31. 3. 2021

Jasno nam je, da v življenje po zakonu resonance privlačimo tisto, kar resonira z nami, z našo energijo in vibracijo, kajne? Dogodki, izkušnje in ljudje v našem življenju so tisti, ki smo jih sami pritegnili k sebi, ker smo jih potrebovali kot učitelje v tistem obdobju življenje in stanja zavesti.

Če to razumemo, razumemo tudi, da ko spremenimo svojo energijo in vibracijo, tudi privlečemo v življenje drugačne (in boljše) izkušnje, stvari, dogodke in ljudi. 

Ko dvignemo svojo vibracijo, svojo zavest ali energijo, se naše okolje spremeni in v njem vidimo odraz spremembe, ki smo jo naredili pri sebi. 

Ker smo soustvarjalci svoje usode, ker imamo moč, da manifestiramo dogodke v našem življenju, lahko naprosimo vesolje, da nam izpolni naše srčne želje in nam pri tem pomaga.

Če si želite v življenje priklicati določen dogodek, partnerja, obilje, službo ali razrešitev določene situacije, je tu nekaj nasvetov, kako to doseči.

1. Vzpostavite trden odnos z Vesoljem

Da vzpostavite iskren odnos z vesoljem, morate sprva verjeti v njegove čudeže in pomoč, jo opaziti in ceniti. Zato pričnite z majhnim. Opazite majhne darove, ki vam jih pošilja, majhne uresničitve želja in bodite za to hvaležni. "Hvala, hvala, hvala vesolje za vse darove, ki jih prejmam vsak dan." Naj bo ta misel prisotna kar se da pogosto.

2. Postavite svojo jasno namero

Naprosite JASNO, kaj si želite. A če si nekaj želite in za nekaj prosite, to seveda še ne pomeni, da boste to dobili takoj ali na način, kot ste si vi zamislili. To še posebej velja za stvari, ki jih naproša vaš ego. Zato še preden naprosite vesolje za pomoč pri uresničevanju želje, jasno razčistite pri sebi, kaj je tisto, kar si vaše srce (in ne um ali ego) želi ter po čem hrepeni. Ko ste v svojih željah jasni in imate čisto namero, lahko z večjo lahkotnostjo to tudi privlečete v svoje življenje.

3. Vizualizarjte 

Z vašo jasno namero v srcu, zaprite oči in si predstavljajte, da že imate to, kar si želite. Začutite radost ob tem in ostale občutke, ki vas preplavljajo, ko to prejmete. Le v radosti lahko uresničujemo želje. V otožnosti, občutkih manjvrednosti in žrtve, bomo težko ustvarjali življenje, kot si ga želimo. 

4. Prosim in hvala

Sedaj je čas, da naprosite vesolje: "Halo vesolje, želim si… Hvala, hvala, hvala že vnaprej za pomoč… Hvala tudi, če tega ne dobim, ker ni v skladu z mojo potjo..."

5. Odprite se in izpustite nadzor

Ko naprosite in izrazite željo, spustite svojo kontrolo. Ne gre nazdorovati načina, kako in kdaj se vam bo želja uresničila. Vesolje bolje ve, kdaj je primeren čas in na kakšen način. Dopustite mu, da opravi svojo nalogo. To ne pomeni, da negibno ležite pod odejo in čakate, da se želja uresniči. To pomeni, da aktivno delujte v smeri izpolnitve svoje želje in ste odprti za pomoč, načine pomoči in niste zataknjeni v svoja pričakovanja, dopuščate možnost, da se stvari odvijajo tudi drugače, kot ste si vi zamislili. 

6. Sprejmite božanski načrt

Vse bo prišlo ob pravem in božanskem času. Resnično zaupajte v sebi, da bo vse tako, kot je za vas najbolje.  

Prirejeno po: foreverconscious.com

Preberite si še: