Kako nas bo retrogradni Mars to poletje zibal, stresal ali premetaval

Poglejmo si, kaj je o retrogradnem Marsu zapisala astrologinja Sonja Šmit. 

Kako nas bo retrogradni Mars to poletje zibal, stresal ali premetaval (foto: profimedia) profimedia
30. 6. 2018

Retrogradni MARS

Še en planet, ki se giba vzvratno. Od 26. junija zvečer pa vse do konc avgusta bo zibal, stresal, premetaval...
Mars ni vsako leto v takšni "vožnji", zato je njegovo gibanje tudi bolj močno. A ne deluje na vsakega enako, nekaj odstotkov ljudi ga sploh ne zaznava. 
No, kako deluje letos... turbolentno! Še posebej okoli datumov: 7.7., 1.8. in 13.8..

Mars je za akcijo! V retrogradnem gibanju (v vzvratni vožnji) pa za bolj počasno delovanje ali pa celo za nič, kot bi se nam nekaj hotelo, a se nam ne ljubi.

Vpliva na nemir, nervozo, na povečano jezo, požare, inštalacije, elektriko, ostre predmete, "gumi defekte", migrante, terorizem in vremenska dogajanja (orkani, vetrovi, neurja). Pa tudi na nekontroliran izbruh prepira, kot da bi ti nekdo stopil na gumb - ravno takrat raje ne reagirajte, ampak samo opazujte - seveda, ni lahkotno.

Mars govori in sporoča, da ne prehitevajmo dogodkov, ne začenjajmo z nečim novim, ne začenjajmo prepira, ne začenjajmo v tem času zakonskih procesov, ne kupujmo tehnike, strojev, aparatov in avta (popravljajmo ja). Težave so lahko z avionskimi leti in železniškim prometom, pa tudi s tramvaji...

Na osebni ravni Mars poudarja noge, mišice, krče, glavobole, cirkulacijo živčnega sistema, vpliva tudi na povečan alkohol in policijske intervencije. To ni najboljši čas za operacije (če niso nujne). V tem času so v ospredju odnosi ter skupinske dejavnosti. 

To je dober čas za opazovanje, kaj nam bližja okolica sporoča s svojim početjem in obnašanjem. Spremljajmo znake in simboliko. Povezujmo se z vodniki in vzdržujmo notranjo radost, ta bo zelo pomembna, kot tudi notranji mir v turbolentnih obdobjih tega poletja.

Tudi vreme in narava bosta kazala nemiren obraz (zajete so države od Amerike, Aljaske, Japonske, Nemčije, Filipinov, Čile, Mehika, Švedska, Rusija, Turčija, Italija, Balkanske države, Litva, Havaji, Afganistan, Kanada). 

Previdnost velja v športih, pri plezanju in fizičnem delu, kjer so mišice v napetem stanju ter seveda v prometu.

Čiščenje karme je na pohodu! Mars je zelo blizu južnega vozla in dodaja čiščenje in prečiščevanje na tem področju.

Duhovno vodstvo pa je tukaj na voljo za pomoč. Ni dovolj prečiščevati, potrebno je  tudi z ljubeznijo napolniti tiste praznine, ki so od čiščenja ostale prazne.

Astrologinja Sonja Šmit (za dogovor o osebnih smernicah in kaj še nosi 2018/19 me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo.)

Poglejte si še: