Kako prepoznati odnose iz prejšnjih življenj

Zagotovo ste se že kdaj vprašali, če nekoga poznate že od prej oziroma ste prepričani, da so se vaše poti nekoč že prečkale. Nekaj vas tako močno povezuje z njimi, pa si tega ne znate povsem racionalno razložiti.

Kako prepoznati odnose iz prejšnjih življenj (foto: profimedia) profimedia
11. 1. 2022

Verjetno ste že doživeli situacijo, ko ste nekoga komajda spoznali in že takoj vzpostavili globoko povezavo z osebo ter imeli občutek, da se poznate že dolgo, dolgo časa. Velikokrat gre za karmični odnos, za povezavo na ravneh duš iz prejšnjega življenja. Občutek, da nekoga poznate že dolgo, je torej povsem realen, saj imate skupno zgodovino, ki seže preko tega življenja. Nekoga sicer vidite prvič v (tem) življenju, ga pogledate v oči in dobite občutek: »O, poglej, poglej, zopet se srečava!« Poznanstva iz prejšnjih življenj lahko prikličejo čudovite občutke ali pa tudi ne, odvisno od izkušenj, ki ste jih doživeli. Zelo verjetno pa je, da imate s to osebo še nedokončane lekcije ali dogovore, zato ste zopet skupaj. Gre za duše, s katerimi rastemo, učijo nas najbolj pomembne lekcije, ki niso vedno lahke. Večji kot je izziv, bolj lahko zrastemo.

Nekatera poznanstva iz prejšnjih življenj so na takšen način zelo očitna, spet druga malo manj.

Kako jih torej prepoznati?

1. Ko jih spoznate, vas preplavijo močna čustva

Iz vas vihtijo čustva, ki si jih ne znate povsem razložiti. Občutek imate, da te osebe niste videli že »sto« let (morda pa je temu resnično tako). Vaše poti so se končno zopet srečale. Njihov stisk roke ali objem je tako znan in prijeten. Veste, da je to več kot le naključje brez pomena.

2. Njihov pogled vam je tako zelo znan

Pravijo, da lahko v očeh vidimo dušo oz. da imamo enake oči v različnih inkarnacijah, zato lahko prepoznamo znane oči. Prav tako se z osebami, s katerimi ste si bili blizu že v prejšnjem življenju počutite tako zelo domače in lahko bi se pogovarjali ure in ure, čeprav tudi tišina z njimi ni prav nič nelagodna. Z njimi ste končno lahko resnično vi - vi. Brez maske in strahov, kako vas bodo sprejeli. Odnos z njimi je lahkoten, ni prisiljen ali stresen.

3, Lahko imate kratek, a zelo intenziven odnos

Lahko gre za odnos, ki traja le nekaj tednov in mesecev, a je zelo intenziven. Verjetno, ker imate nerazrešene stvari iz prejšnjega življenja, ki jih lahko hitro rešite in ne potrebujete veliko časa, da jih zaključite in greste naprej.

4. Močna negativna čustva in težavni odnosi

Ni nujno, da gre vedno za močna čustva ljubezni, ko gre za odnose iz preteklih življenj, lahko so tudi negativna in težavna. Običajno zato, ker nosimo negativnosti že od prej in jih bomo nosili dalje, vse dokler ne bomo razumeli in opustili sovraštvo ter ga zamenjali za ljubezen. Lahko imate tudi občutek, da nenehno ponavljate in ponavljate nek težaven odnos.

5. Doživite deja vu

Za trenutek se vam zdi, da ste podoben trenutek že doživeli. Možnosti so, da so se v vas obudili spomini iz prejšnjega življenja. Lahko gre za določeno gesto, ki jo naredijo, ki v vas obudi spomin. 

6. Imate telepatsko povezavo

Preberete jih kot knjigo in oni vas. Prepoznajo vaša čustva in misli brez posebne obrazložitve. Veste, kaj bodo rekli, da boste prejeli njihov klic ali da nekaj ni v redu. Zakaj? Ker imajo vaše duše močnejše povezave na podzavestni ravni, saj ste jih gradili že v prejšnjih življenjih.

Povzeto po: powerofpositivity.com