Nepojasnjene povezave: Kako prepoznati telepatsko vez med dvema osebama

7. 3. 2024
Deli
Nepojasnjene povezave: Kako prepoznati telepatsko vez med dvema osebama (foto: shutterstock)
shutterstock

Telepatska povezanost med dvema osebama je čudovit življenjski čudež. Razkrivamo znake, ki kažejo, da imate telepatsko vez z nekom.

Občutite kdaj nerazložljivo povezanost z nekom, čeprav ta oseba ni v vaši bližini? Ali pa se z nekom lahko povežete in pogovarjate brez da bi v resnici govorili? 

Telepatija je pojem, ki se nanaša na možnost komunikacije ali prenosa misli med ljudmi brez uporabe običajnih čutov, kot so govor, pisanje ali telesna govorica. Gre za zaznavanje ali prenos informacij med umi na način, ki presega običajne človeške komunikacijske kanale.

Ko se med dvema osebama vzpostavi telepatska vez, se lahko povežeta drug z drugim tudi preko gora in vseh oceanov. Preprek ni. Prisotnost nekoga lahko občutimo kjerkoli in kadarkoli. 

Človeški možgani so sposobni ustvarjati čudeže. Eden od teh čudežev je telepatija. Telepatija preseže koncepte časa in prostora in omogoča komunikacijo brez kontakta in brez verbalne komunikacije. 

Če z nekom delite telepatsko vez, potem boste verjetno naleteli na takšne znake:

- Ne potrebujete, da vam nekdo na dolgo in široko obrazloži, kako se počuti, saj ga začutite. Zelo jasno vam je, kaj ta oseba misli in kako se počuti, če tudi tega ne pove na glas. 

- Imate občutek, da se lahko "slišite" ali "čutite" druge ljudi na daljavo.

- Ko je nekdo od vaših bližnjih v nevarnosti ali se mu dogaja nekaj pomembnega, boste to začutili. Lahko občutite tudi strah ali pa bolečino nekoga drugega. 

- Tišina z nekom je lahko polna ljubezni. 

- Nekdo vam daje občutek varnosti. Tudi ko ste v neprijetnih situacijah, začutite prisotnost nekoga, čeprav ta oseba ni fizično ob vas. 

- Ravno ko ste razmišljali o nekom, vas ta oseba pokliče, pošlje sporočilo ali pa jo srečate. 

Takšne občutke lahko pripišemo telepatiji. 

Če so človeški možgani sposobni telepatije, zamislite si, kaj vse bi lahko človek storil, če bi se zavedal svoje prave moči in koristil svoje mentalne sposobnosti za najvišje dobro? Val ljubezni in sočutja bi lahko preplavil celoten planet. 

povzeto po: oazaznanja

Poglejte si še: