Kako se med spolnim odnosom energetsko združimo

Pravijo, da se v intimnih odnosih naša energija ter energija drugega združita oz. prekrivata. Čeprav se zdi nedolžno, lahko intimni odnosi pustijo odtise na našem avričnem polju. Še posebej pri ljudeh, ki ne prakticirajo rednega čiščenja – tako fizičnega kot čustvenega.

Kako se med spolnim odnosom energetsko združimo (foto: profimedia) profimedia
5. 7. 2020

 “Nikoli ne spi s človekom, kakršen nočeš biti.” (Lisa Chase Patterson)

Avri se med intimnim odnosom združita. Ker smo tudi energetska bitja, ne le fizična, se med spolnim odnosom spojimo tudi z energijo drugega in jo lahko tudi absorbiramo.

Predstavljajte si zmedeno avro nekoga, ki spi z veliko različnimi ljudmi in absorbira energijo vsakega posebej?

Če imamo spolni odnos z osebo, ki je pozitivna in ljubeča, se bomo navdali te čudovite energije osebe. Če imamo spolni odnos z osebo, ki je negativna, pesimistična... bo tudi to imelo vpliv na nas. O tej tematiki veliko govorijo študije tantre.

Zato je pomembno, da razmišljamo o tem, s kom si delimo energijo in kako sami poskrbimo za čiščenje svojega avričnega polja, v katerem se nehote nabirajo energije vsakodnevnega življenja, stresa in blokirana čustva.

Danes, v sodobni kulturi, pričakujemo, da ljudje poskrbijo za telesno higieno, kdaj pa bo tako pomembno tudi duhovno čiščenje? Pri energetskem čiščenju je podobno kot pri fizični higieni. Če se ne umivamo, bo naše telo vedno bolj umazano in na neki točki bo to postalo nevzdržno, nastale bodo bakterije in bolezni. Podobno je, če ne čistimo svojih energetskih teles ali avre, prav tako postajamo vedno bolj umazani in privlačimo nižje vibracije ter nastanek težav.

Kako lahko očistimo svoje avrično polje?

Načinov je več. Avro lahko deloma očistimo tudi z vodo (tuširanjem, kopanjem v morju), na soncu, v vetru, v stiku z naravo in zemljo, med kreativnostjo, z meditacijo in drugimi tehnikamo (reiki, zdravilni zvoki ipd.), z očiščevalnem jokom in sproščanjem blokiranih emocij.

Naj tudi energetska higiena postane vsakodnevna navada. 

Vir: themindsjournal.com

Preberite si še: