Ali lahko nekdo nad vas pošlje slabo energijo?

Ali je mogoče, da nekdo nad nas pošlje urok ali pa slabo energijo? Odgovor je da, toda to še ne pomeni, da se nas ta energija lahko dotakne.

Ali lahko nekdo nad vas pošlje slabo energijo? (foto: pixabay) pixabay
27. 11. 2021

Tako kot vesolju pošiljamo pozitivne vibracije in misli, lahko to počnemo tudi s slabimi nameni, zavedno ali pa nezavedno. Kadarkoli o nekomu mislimo slabo ali  smo ljubosumni, ustvarjamo negativno energijo in te valovi se ne prenašajo le na tistega, v kogar so usmerjeni, pač pa "okužijo" celo okolico in vse naše energijske nivoje. Pripomorejo k nižanju zavesti celotnega planeta, tega pa res ne potrebujemo, kajne?

Če nekomu pošiljamo slabe misli, ima to posledice, ki se odražajo na naši karmi. Saj veste, kar pošljete v svet, se vam trikratno povrne.

Če nekdo slabe misli usmeri proti vam, se vas lahko te dotaknejo samo, če ste v nižjem stanju zavesti. Ko vibrirate na višji frekvenci in varujete svojo energijo s pozitivnimi mislimi (niste v stanju strahu, jeze, nevoščljivosti ipd.), vam ne more škodovati nobena tuja energija.

Na nek način vsak dan odganjamo slabo energijo, ki jo nosijo drugi. Pomislite na razne agresivne voznike, nesramne ljudi v trgovini, zoprne varnostnike, tečne šefe … njihova energija se vas lahko dotakne samo, če ste izredno občutljivi.

Kadar ste dobro razpoloženi, slabe energije niti ne opazite oziroma ji ne dajete nobene vrednosti. Tudi okolica se navda vaše dobre energije in odnosi z drugimi so lažji. 

Kako dvigniti svojo vibracijo?

  • Izražanje hvaležnosti
  • Meditacija
  • Kreativnost
  • Gibanje, ki prevetri telo in duha

Bodite pozorni, kaj viša in kaj niža vašo vibracijo

… Če pa morda čutite, da se vas je "prijela" neka rušilna energija, imate vso moč, da ukrepate sami.

Kako se očistiti negativne energije, ki vam jo pošilja nekdo drug?

1. Zaprite oči in si predstavljajo lepo belo svetlobo. Opazujte, kako svetloba obdaja vaše telo in se širi v vse smeri, tako da na koncu obdaja vaše fizično in energijsko telo.

2.Predstavljajte si, da so vse slabe misli odgnane stran, kot bi odpihnili oblak črnega dima. 

3. Opazujte oblak črnega dima pred seboj. Zavedajte se, da vas vaša bela svetloba ščiti pred njim in da nič ne more prodreti skoznjo. Nato si predstavljajte, da črni oblak ali pa tisto osebo, ki ga je nad vas poslala, objamete. Ko to storite, se s črnim oblakom preplete vaša bela svetloba in ga očisti. Oblak postaja vedno bolj bel in oseba, ki je nad vas poslala slabe misli, žari v beli luči.

4. V mislih lahko ponovite: 'Žal mi je. Prosim, oprosti. Hvala. Ne zamerim ti. Rad/a te imam.'

5. Predstavljajte si, kako izstopate iz te energije. Ste čisti in bela svetloba v vas in okoli vas bistro žari. Čutite, da ste varni in ljubljeni. Trikrat ponovite: 'Vedno sem varen/a in zaščiten/a. Vselej me obdaja božanska energija.'

Ne pozabite: strah je vaš največji sovražnik. Ne dovolite mu, da uničuje vašo  svetlobo. Nihče vas ne more prizadeti brez vašega privoljenja in vi ste tisti, ki postavljate meje!

Vir: Forever conscious

Preberite še: