Kako si pomagati, če ste utrujeni in brez volje (+ VODENA MEDITACIJA)

Da ste utrujeni, brez volje in fokusa ter se ne premaknete naprej, je v tem obdobju in situaciji, v kateri smo, zelo pogosto. Toda lahko si pomagate ...

Kako si pomagati, če ste utrujeni in brez volje (+ VODENA MEDITACIJA) (foto: Pixabay.com) Pixabay.com
22. 3. 2021

Negativne novice, čakanje, kaj bo, negotovost, neznano itn. Vse to so stvari, ki vaš fokus lahko premaknejo stran s tistega, kar je zares pomembno – vas samih. Ker so novice bolj ali manj vse prej kot spodbudne in pozitivne, človek seveda hitro lahko postane brez volje, utrujen in nemočen.

Doživljanje, da se ne premaknete naprej, da ste brez prave volje, pa je lahko tudi znak, da je prišel čas za spremembo. Na energijski ravni je to lahko tudi znak, da je treba prevetriti energije in energijsko polje.

Fokus izbirate sami

A kljub vsemu je dobra novica, da imate vedno možnost, da svoj fokus usmerite na nekaj, kar je za vas spodbudno in vas navdaja z upanjem, da delate na sebi in iščete načine za osebno in duhovno rast ter dvigujete svojo vibracijo.

Ker se iz kolektivne zavesti in pri vsakem posamezniku dvigajo nerazrešene in nižje energije, je še posebno pomembno, da iščete načine, da svoje energijsko polje redno čistite.

 

KAKO SI LAHKO SAMI POMAGATE ŽE DANES?

• Redno čistite svoje energijsko polje in režite vezi, ki imajo nižjo vibracijo.

• Berite navdihujoče knjige in zgodbe.

• Redno meditirajte in opazujte svoje misli – negativne zapišite na papir in poleg njih dopišite pozitivne ter pozitivne vsak dan ponavljajte.

• Zavestno usmerjate svoj fokus v tisto, kar si vi želite (za to je včasih potrebno veliko volje in notranje moči ter ponavljanja, a uspe lahko vsakemu).

• Začnite pisati dnevnik hvaležnosti in vsak večer pred spanjem napišite, zakaj vse ste hvaležni.

• Preostale stvari: redno hodite v naravo in opazujte čarobnosti v naravi (menjava letnih časov, mogočnost dreves, lepoto cvetlic itn.), uživajte čim bolj zdravo hrano – blagoslovite hrano na krožniku, gibajte se …

Tu pa lahko najdete še krajšo meditacijo (avdio posnetek) za čiščenje energijskega polja ob podpori angelov. Izvajajte jo, karseda redno in večkrat.

VAM LAHKO KAKO POMAGAM?

Napisala Mojca Koprivnikar

Več o njenem delu lahko najdete na spletni strani www.mojcakoprivnikar.si ali ji sledite na Facebooku.

Certificirana Angelska učiteljica in učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS in Eternal Light ®Healer ter vzgojiteljica predšolskih otrok