Kako slišati pravi odgovor

V trenutkih, ko se ubadate z določeno težavo, se z notranjo molitvijo in meditacijo povežite s svojim notranjim virom in preprosto prisluhnite odgovoru.

Kako slišati pravi odgovor (foto: unsplash) unsplash
15. 10. 2018

Ko najdete notranji mir in držite desno roko na srcu, levo pa položite nanjo in se vajina palca rahlo dotikata, boste čutili, kako živo postaja jedro vašega bitja. Vzemite si nekaj trenutkov in se usedite zravnano, roke imejte v prej omenjenem položaju in pet do deset minut dihajte.

Na dovolite, da v vas vstopijo misli, s katerimi se boste morali kmalu soočiti. Samo ostanite v tem miru. Poiščite osrednje jedro svojega bitja, srce, in pet do deset minut ostanite v tem miru popolne čistosti, saj pod vplivom strahu, pod vplivom neuravnovešenosti, pod stresom zagotovo ne morete sprejemati odločitev. Vstopiti morate v prostor miru, kjer boste našli jasnost, in tu se začenja vaša radost, kjer vam pomaga, da odkrijete odgovore na svoja notranja vprašanja.

Oblikujte svoje vprašanje, vprašanje, s katerim se trenutno ubadate in je povezano s službo, z odnosi... Začnite si postavljati vprašanje in ga oblikujte skrbno, čim bolj jasno. Če ne bo dovolj jasno, si ga še naprej postavljajte, vse dokler ne bodo besede v vprašanju dovolj jasne. Ko boste vprašanje postavili na glas, se pri tem nagovorite, kot bi nagovarjali mene, kot da nagovarjate svojega najboljšega prijatelja.

Vprašanje povejte na glas in prisluhnite, medtem ko ga boste izgovorili, kajti čutili boste, da se v vprašanju že oblikuje odgovor, odgovor boste slišali v svojem srcu, medtem ko boste postavili vprašanje.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri