Kako vam lahko Nadangel Mihael pomaga pri dvigu vibracije

Nadangel Mihael je med nami zelo dobro poznani nadangel. Človeštvo se z njim povezuje že zares dolgo časa. Kot večina angelov in nadangelov ima tudi Nadangel Mihael svoje posebno poslanstvo.

Kako vam lahko Nadangel Mihael pomaga pri dvigu vibracije (foto: Ben White on Unsplash) Ben White on Unsplash
28. 8. 2020

Čeprav nam lahko pomaga pri vseh stvareh oziroma ko potrebujemo njegovo podporo in ga lahko pokličemo kadarkoli, pa je najbolj mogočen takrat, ko potrebujemo energijsko zaščito, imamo občutek, da nam primanjkuje notranje moči, poguma, in želimo izraziti svojo resnico. Takrat nam lahko s svojo mogočno modro svetlobo osvetli notranje ovire, s katerimi se spoprijemamo.

Na 'posodobljen' način deluje  (kot vsi angeli in nadangeli) ravno v tem času, ko se planet dviguje v 5. dimenzijo (5D). Če ste pripravljeni na sidranje 5D-energij in čiščenje, predvsem grlene čakre (za katero skrbi Nadangel Mihael), vas pri tem lahko podpre ravno Nadangel Mihael. Za energijsko zaščito pa se z njim povežite v mislih in okoli vas bo ustvaril mogočen zaščitni plašč. Pokličete ga lahko z naslednjim izrekom:

»Dragi Nadangel Mihael, prosim stopi naprej in okoli mene ustvari svoj kraljevsko moder mogočen zaščitni energijski plašč, skozi katerega lahko vstopata le najvišja in najčistejša svetloba in ljubezen.«

V notranjo moč z Nadangelom Mihaelom

Rojeva se nov svet, v katerem bo na vseh področjih življenja pomembna Resnica, a v današnjih časih (ker je bila resnica že v preteklosti tako izkrivljena) za Njo potrebujemo Notranjo moč in Pogum, da se dvignemo čez navidezne omejitve in ovire 3D- in 4D-dimenzije iluzij, in Nadangel Mihael je tukaj vaš krasen podpornik. Posebno v tem trenutku zelo podpira tudi svetlobne delavce, da čim bolj pogumno stopijo naprej in v ospredje ter izrazijo resnico, ki prihaja iz Srca. Pri vsem tem je dobro vedeti še nekaj – mi v resnici že smo notranja moč, pogum in smo resnica, le iluzije 3D nas omejujejo, da to prepoznamo.

Kdaj poklicati Nadangela Mihaela?

Če le s težavo izrazite svoje misli in ideje oz. kaj mislite, s težavo poveste svoje mnenje ali ga raje kar zadržite zase, kot da bi ga izrazili, zaradi 'ljubega miru'. Če imate veliko kreativnih idej, pa jih s težavo (ali sploh ne) spravite v realnost, želite stopiti v svet in biti to, kar ste, pa vas »nekaj« zadržuje, se težje izrazite pred večjim številom ljudi, imate občutek, da potrebujete malce več poguma in notranje moči za naslednje življenjske korake, bi radi transformirali energijske vezi (z nekom ali z nečim), ki vas omejujejo. Predvsem pa, če potrebujete Božansko zaščito, je tu Nadangel Mihael. Varuh grlene čakre. Njegova barva je temno modra, kraljevsko modra. Za začetek lahko poskusite z enostavno meditacijo, v katero najprej povabite Nadangela Mihaela in si predstavljate, da se okoli vas ustvarja modra svetloba, ki končno napolni vašo celotno avro in tudi fizično telo. Meditacijo okrepite še z zvokom »om« in na glas ponavljajte »Sem notranja moč, pogum in resnica«. Začutite te besede v sebi, hkrati pa poskusite opazovati tudi del vas, ki o tem dvomi ali ne verjame oz. vas omejuje. Prepoznajte oba dela in se ZAVESTNO ODLOČITE, DA STE NOTRANJA MOČ, POGUM IN RESNICA. Meditacijo ponavljajte redno in učinki bodo sledili …

Če ste se v zapisanem prepoznali, ali vas pokliče Nadangel Mihael, si to izkušnjo lahko podarite na individualni angelski seansi z nadangelom (https://sl.laluna-academy.com/individual-angel-sessions) ali na prihajajoči delavnici (https://sl.laluna-academy.com/spoznaj-nadangele-in-angele).

Kdo ste vi v 5. dimenziji, pa lahko odkrijete TUKAJ.

Napisala Mojca Koprivnikar, certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), Eternal Light Healer® in profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS.

Več o njenem delu najdete na Laluna Angelska Akademija ali jo spremljajte na njeni FB strani TUKAJ.