Kakšne izzive in darove prinaša prazna luna v dvojčkih (25.5)

Mogočna super prazna luna bo nastopila v znaku dvojčkov v četrtek, 25. maja ob 21.45 uri.

Kakšne izzive in darove prinaša prazna luna v dvojčkih (25.5) (foto: profimedia) profimedia
23. 5. 2017

Kot vsaka prazna luna ali mlaj, tudi ta predstavlja nov cikel in začetek. A da lahko prinese novo, mora biti staro pospravljeno, urejeno in očiščeno.

Energija, ki jo sedaj čistimo, prihaja iz dogodkov, ki so se zgodili okrog polne lune v tem mesecu (10. maj).

Polna luna v škorpijonu je bila zelo močna in intezivna ter je po vsej verjetnosti na plan prinesla stvari, ki bi že zdavnaj morale biti očiščene. Lahko je prinesla stvari, ki sežejo nekje do avgusta 2016.

Če pogledate v svoje življenje, kako se je odvijalo od takrat do danes, boste videli, kako so se določene teme sedaj vrnile z namenom, da jih dokončno razrešite.

Prazne in polne lune vedno predstavljajo konec cikla in nov začetek. Njihov vpliv pa lahko ostane občuten še dolgo časa. To velja še posebej za super lune in mrke.

Tokratna super prazna luna v maju, ki ji bo sledila tudi super luna v juniju, predstavlja dvojno močno lunino energijo – zato bodo naslednji tedni lahko zelo intenzivni. Vpliv bomo občutili v svojih čustvih, saj je Luna odgovorna za naša globoka čustva in emocije.

Vlada tudi nevidnim svetovom in lahko prinese na plano karkoli se skriva v naši podzavesti.

To je lahko spodbujajoče in pa tudi zahtevno, saj nas spodbuja k spremembam na najglobljih ravneh.

Luna nas prav tako nagovarja, da smo bolj pozorni na svojo intuicijo in našo duhovno plat življenja.

Tokratna prazna luna v dvojčkih bo vodila našo pozornost na misli o tem, kako komuniciramo s seboj, z drugimi in svetom.

Spodbuja nas, da postanemo zunanji opazovalci toka svojih misli, ki tečejo skozi nas. Če se identificiramo z mislimi, to prinese bolečino. 

Vesolje nam ne povzroča trpljenja, mi ga, naše misli ga. Stvari pridejo in gredo, misli, katerih se oklepamo, pa povzročajo bolečino. 

Smo pod stresom, zasrkbljeni, prestrašeni in tako slej kot prej zaradi svojih misli zbolimo – mentalno, emocionalno pa tudi fizično. 

Prazna luna v dvojčkih nas nagovarja, da vidimo svoje misli drugače, da postanemo preprosti opazovalci svojih misli. 

Ne potrebujemo se vmešavati v vse misli, ki pridejo. Lahko pa odpremo svoj um pozitivnim in ljubečim mislim, ki bodo prinesle dobro počutje.

To je naša super moč, ki jo poseduje vsakdo – vsi imamo moč, da izbiramo svoje misli, ki imajo velik vpliv na naša življenja. 

Izkoristite moč tokratnega luninega mlaja, da spremenite in reprogramirate svoje mislne procese, ki vam ne služijo najbolje.

Ko postanete mojstri svojih misli, postanete mojstri svojega življenja!

Energija tokratne prazne lune bo res dala občutek intenzivnosti, a bolj ko bo vaš um očiščen in pozitiven, lažje boste navigirali skozi energije, ki prihajajo.  

Ker bo delovala povezano z junijsko prazno luno, morda ne boste še čutili, da se je sedaj pričel nov cikel.

Če boste uporabili njeno energijo za manifestacijo želja, boste morda morali počakati nekaj dni, da se ta energija ustali in boste videli stvari bolj jasno.

Vsakdo bo občutil energijo malce drugače, imejte odprt um in pojdite s tokom.

Mati luna je vedno na vaši strani, zaupajte ji.

foreverconscious.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri