Kakšno energijo prinaša ponedeljkov MLAJ? (20. julij)

V ponedeljek, 20. julija ob 19:33 uri nastopi mlaj v raku. 

Kakšno energijo prinaša ponedeljkov MLAJ? (20. julij) (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
18. 7. 2020

Pred nami je mlaj v raku (že drugi v tem znamenju v tem letu, prvega smo namreč že imeli v juniju). 

Mlaja se povezujeta. Nekatere stvari pa lahko sedaj že bolje razumemo oz. lažje vidimo širšo sliko kot v času junijskega mlaja, ko smo imeli poleg še močen sončev mrk. 

Lahko bi rekli, da zagotovo ni tako intenzivna energija, kot je bila v času junijskega mrka/mlaja, še vedno pa lahko tudi sedaj čutimo nekakšno ostro energijo, kot bi nas nekaj vleklo nazaj oz. omejevalo. 

Morda se bomo počutili omejeni in nesvobodni zaradi svojih lastnih prepričanj, navad in rutin. To je odličen čas, da ozavestimo, s čim sami sebe zaviramo in držimo nazaj. Kaj nam govori tih glas, zakaj še ne upamo povsem izraziti sebe, svoje veličine ali moči? Zakaj se pretvarjamo, da smo majhni in nebogljeni? 

Prav tako ima ta mlaj bolj ženstveno energijo, ki nas ne spodbuja, da si postavljamo kdo ve kakšne visoke cilje, pač pa da se preprosto osredotočimo nase v tem trenutku. 

Ko smo zares povezani s seboj, s svojo višjo resnico ali močjo, takrat nas ne skrbi več glede prihodnosti. Preprosto se prepustimo in hodimo naprej z zaupanjem, da bo do nas vedno prišlo tisto, kar je v naše najvišje dobro. 

Tudi takrat, ko se počutimo izgubljene, še vedno zaupamo, da je vse tako kot mora biti, saj ima tudi občutek izgubljenosti svoj namen, ki mine. 

Če čutimo nemir, se poskušajmo prizemljiti oz. se osredotočiti na tukaj in zdaj. 

Najboljši način je, da se odpravimo v naravo. Še boljši pa, da hodimo bosi po travi, da ležimo na travi ali pod drevesom. 

To je tako preprosto, vendar nas poveže z elektromagnetnim poljem Zemlje, kar nam pomaga vzpostaviti ravnovesje v telesu in duhu. 

Vsi smo v tem letu že občutili močne spremembe in tudi to, da so lahko spremembe zahtevne. Vendar vedno lahko najdemo način, da nam je lažje. Ni bistvo življenja, da nam je težko in da trpimo. Bistvo je, da se povezujemo s seboj. Da se prepustimo. Da sprejmemo. 

Da si okoli sebe ustvarimo svet, ki nam daje smisel. 

Vir: foreverconscious.com