Kanalizirana sporočila za konec leta 2020

Poglejmo si, kaj nas čaka v naslednjih mesecih.

Kanalizirana sporočila za konec leta 2020 (foto: Pexels) Pexels
7. 9. 2020

2020 je izjemno transformativno leto, to je njegova usoda. 

Nihče sicer ni mogel zares predvideti, kaj se bo zgodilo, niti nihče ne ve, kaj se še bo zgodilo... Pa vendar se kozmične postavitve tega leta povezuje z množičnimi boleznimi, nadzorom vladajočih, nemiri, tekmo za močjo in velikimi (tako kolektivnimi kot indivudualnimi) spremembami. 

Od septembra do novembra imamo retrogradni Mars. Lahko se ponovijo nekateri dogodki iz začetka leta, lahko pa tokrat odkrijemo več informacij.

Do novembra naj bi še predelovali pretekle dogodke, december pa bo prinesel bolj svežo energijo. Prav tako se bosta na zimski solsticij poravnala Jupiter in Saturn, kar se zgodi na vsake toliko desetletij. Ta mogočna poravava je posebna in simbolizira začetek nove ere. 

Decembra bomo verjetno tudi uvideli rezultate vsega našega dela skozi to leto. 

Če se je prvi del leta 2020 zdel kot temna noč, bo konec leta lahko posijal žarek svetlobe. 

Kanalizirana sporočila za zadnji del leta 2020 (september - december)

Stvari se morajo zaključiti! 

Svet, kakršnega smo poznali, je končan. To moramo sprejeti. A naj nas to ne prestraši. Toliko stvari se enostavno mora spremeniti in predrugačiti, toliko stvari mora oditi. 

Razmislite tudi, kaj se mora končati v vas samih? 

Čeprav je lahko prisotna tudi bolečina, se moramo zavedati, da v tem trenutku še ne vidimo širše slike. 

Vsak zaključek sprejmimo kot spremembo, ki je potrebna, da se zgodijo nove in predvsem boljše zgodbe. Nič ne more ostati na istem mestu. Življenje je nenehno gibanje. Rešitve pa se vedno postopoma razkrijejo. 

SEPTEMBER: Ključ je v POTRPEŽLJIVOSTI

Glaven napotek za mesec september je - bodimo potrpežljivi. In tudi pozorni v svojih besedah in dejanjih. Potrpežljivi bodimo s seboj, z našimi bližnjimi in s svetom na splošno. 

Naučiti se je potrebno tudi, kako primerno sprocesirati nemir in jezo. Kako se naučiti sprejeti svoja čustva, ki se pojavijo, kako samo sedeti z njimi, namesto da jih potiskamo na stran. 

Če sedimo z določenim čustvom in ga opazujemo, bomo verjetno kmalu našli njegovo sporočilo. Vsako čustvo nosi sporočilo.  

Bodimo pozorni na svojo energijo in predvsem zavestno izbirajmo, kam jo bomo vlagali. 

OKTOBER: Ključ je v SPUŠČANJU

Oktober se bo pričel in končal s polno luno. Polna luna je vedno čas spuščanja. Ker imamo v tem mescu kar dve, nas ta mesec še bolj spodbuja k temu, da izpustimo, kar je potrebno. 

Potrebno pa bo tudi, da damu času čas. Če želimo vse urediti čez noč, se lahko pojavi kaos, zmedenost ter neodločnost. Ponovno bomo naprošeni, da smo potrpežljivi in zaupamo v božanski čas. 

Oktober nam bo dal možnost, da ponotranjimo vse spremembe, ki so se zgodile v našem umu, telesu in duši v tem letu dosedaj. 

Leto 2020 je bilo za mnoge skorajda neznosno, oktobra pa bo Univerzum podal roko na naša ramena in dejal: "Spusti vse iz sebe. Dovoli si spremembe in premike. Ne upiraj se. Ne potrebuješ biti ves čas močen, bodi ranljiv. V redu je tudi, če se izgubiš, saj boš le tako lahko našel novo pot."

NOVEMBER: Ključ je v ZAUPANJU 

Novembra bo potrebno se naučiti še večjega zaupanja vase, v vesolje, v dobro ljudi...

Najdimo dobro v svojem življenju in dobro okoli sebe. Osredotočimo se na hvaležnost in ne na strahove. Naš pogled naj bo usmerjen v lepe stvari, ne v potencialne situacije prepojene s strahovi. Fokus naj bo na svetlobi! 

Ob koncu leta nas čaka še eno obdobje mrkov, vendar bo milejše kot prejšnje. 

DECEMBER: Ključ je v HVALEŽNOSTI

To bo mesec, ko bodimo še toliko bolj osredotočeni na hvaležnost za vse darove v tem letu, čeprav jih morda na prvi pogled ne vidimo. Prenehajmo ogledovati vse slabe stvari, ki so se nam dogodile. Koliko sončnih zahodov smo videli, koliko zvezdnatih noči? Naučimo se hvaležnosti za vse, kar nam ponuja mati Zemlja.

Sončni mrk in solsticij ter poravnava Jupitra in Saturna... Vse to bo prineslo priložnosti za nove začetke, za nova poglavja in predvsem za nova upanja... 

Ne bojmo se preostanka tega leta. Izkoristimo ga za delo v svojih globinah in naj bo pozornost vedno na ljubezni. Odpuščajmo in bodimo v oporo ljudem okoli sebe. 

Vir: foreverconscious.com