Karkoli se vam trenutno dogaja, vedite, da niste nori

Mnogi ljudje se v tem času duhovno prebujajo, a niso povsem zavestni, kaj se jim dogaja. Poglejmo si, kateri znaki kažejo na duhovno transformacijo ali prebujenje. 

Karkoli se vam trenutno dogaja, vedite, da niste nori (foto: pexels) pexels
25. 2. 2021

Čuden občutek zmedenosti in norosti, ki traja že nekaj časa, kot da se iščete pa se ne morete povsem najti.

Neobjasnjeni občutki, uvidi, kot da vibrirate na znotraj, kot da se na vas rušijo vsi občutki, ki obstajajo. Neopisljiva kombinacija kaosa in miru. Velike žalosti, bolečine in popolne sreče hkrati. Nenadni navali intuicije in močne sile, ki teče skozi vaše telo.

Kaj je pravzaprav bujenje ali prebujanje?

Prebujanje predstavlja rojstvo oz. prebujanje duhovnega gena v vas - vaše duše. Je transformacija, skozi katero mora vsaka duša, je del procesa celovitega ozaveščanja višjega bitja. Proces popolnega spominjanja, kdo smo, od kje prihajamo in kam gremo.

Nekaj se dogaja v vas, a ne morete locirati, kaj in kje ali zakaj. Kakor da se prebuja vse, kar ste nekoč potlačili v sebi – žalost, bolečina, jeza...

Hkrati pa občutite tudi evforije sreče, ljubezni, lepote, radosti v najgloblji obliki. Vidite stvari in lepoto v stvareh, kjer je prej nikoli niste. Kar naenkrat opazite lep cvet, prelepo drevo, žival, nebo… Zaznavate več kot nekoč. Vidite več, slišite več, vonjate bolje… Vse občutite bolje, saj se prebujajo tudi vaša čutila, ne le zavest. Občutite ljubezen do vsega.

Poraja se potreba po ravnotežju, po harmoniji.

Lačni ste spoznanj, razumevanja za vse, kar se vam dogaja, iščete vzroke in namene. Kakor da ste se nekje na življenjski poti ponovno rodili. Kot da je bilo še včeraj vaše prejšnje življenje, danes pa ste spet nova inkarnacija – v istem življenju. “Bog ne daj”, da pomislite na stvari, ki ste jih počeli nekaj let nazaj – kot da to niste bili vi. Vendar ste bili, to je dober znak, ki vam pokaže, da ste naredili velike korake v razvoju, da se prebujate. 

Občutite potrebo, da vedno poveste, kar čutite, končno dojemate, kaj pomeni biti iskren.

Občutite potrebo po povezavi z ostalimi dušami, da se združite in skupaj ustvarjate boljši svet, vsak na svojem področju.

Spreminjajo se ustaljena verovanja in prepričanja. Na svet gledate skozi drugačne oči. Želite si postati čim bolj lahkotni, spreminjate prehrano, na katero ste vedno bolj občutljivi. Tudi čas doživljate drugače.

Potreba po tem, da odstranite vse, kar vam ne služi več, je vsak dan bolj močna. Vedno bolj opazite svoj ego na delu, ki vas želi pretentati. Občutite svojo notranjo moč. Imate željo, da ste sami.

Spreminjajo se vaše reakcije na situacije. Situacije, v katerih bi nekoč “ponoreli”, sedaj dojemate mirno in z razumevanjem.

In tako greste korak za korakom proti cilju in popolnemu prebujenju.

Karkoli se vam trenutno dogaja, vedite, da niste nori ali čudni. Vse je tako, kot mora biti.

Spomniti se svojega izvora in svoje resnične biti zahteva pretres vsega lažnega. Prebujamo se zato, da se spomnimo, kdo smo. Da prekinemo krog karme. Da končno zaživimo v polnosti. Da občutimo lepoto in lahkotnost obstoja. Da oprostimo sebi in drugim. Da dojamemo, da je vse v nas. Da skozi svojo lastno spremembo, spreminjamo svet. Da se vrnemo domov, k viru ali izvoru.

Prirejeno po: novasvest.com