Katera znamenja bodo najbolj močno občutila tokratni MLAJ

Ta znamenja bodo lahko v tem tednu najbolj pod vplivom mlaja v raku. 

Katera znamenja bodo najbolj močno občutila tokratni MLAJ (foto: pixabay) pixabay
8. 7. 2021

Tokratni mlaj se bo nahajal v občutljivem in intuitivnem raku. Rak je doma v luni. Rak je doma v čustvih. Če še ne znate dobro izražati svojih čustev, je sedaj čas za vse, da bolje pogledate svoja čustva in jih poskušate za začetek opisati sami sebi. Lahko jih pričnete tudi zapisovati. Premislite tudi o tem, kako skrbite zase. 

Sedaj pa si še poglejmo, katera znamenja naj bi tokratni mlaj čutila najbolj močno. 

BIK

Ta mlaj bo povečal vaš občutek skrbi zase. Kako ste lahko bolj nežni do sebe? Kot fiksno zemeljsko znamenje morda ne boste najbolj navdušeni nad tem, da bo potrebno določene stvari sedaj spremeniti. A če se pojavijo presenečenja, je povsem od vas odvisno, kako se boste odzvali na njih. Najbolje je, da jih ne ignorirate in jih sprejmete. Mlaj vam prinaša tudi priložnost, da preuredite svoje odnose, da bodo postali bolj ljubeči. 

RAK

Mlaj je odličen čas, da malce pozabite na vse in se posvetite sebi. Povejte svojim bližnjim, da potrebujete malce časa zase, da si napolnete baterije. Tako boste tudi lažje manifestirali svoje želje v življenju. In hkrati si zapomnite, da je skrb zase mnogo več kot le sedenje v kopeli z masko na obrazu - pomeni tudi, da imate s seboj neprijetne pogovore in da se končno soočite s potrebnimi stvarmi... da pogledate, kaj počnete v življenju in kaj bi bilo dobro spremeniti. 

KOZOROG

Tokratni mlaj bo lahko za vas kot nekakšna budilka. Kakšno ravnovesje imate med delom in tem, da dobro poskrbite zase in za svojo družino? Ali zaradi dela zapostavljate sebe in nato tudi družino? Čas je za novo strukturo. Sprva bo težko spremeniti ustaljen tok, a bodite odprti za nove načine življenja. 

vir: bustle.com