Kdaj bo ženska moškega zares spoštovala?

Urban Urbanc piše o tem, kdaj lahko ženska moškega res spoštuje in se mu preda.

Kdaj bo ženska moškega zares spoštovala? (foto: profimedia) profimedia
10. 11. 2022

Moški si ne pridobi spoštovanja, zaupanja ter predaje ženske tako, da samo izpolnjuje njene zahteve in želje ali pa, da ji ugaja; temveč tako, da ne glede na to, kaj si ona želi, on stoji v svojem stebru prisotnosti, zaupanja vase in v življenje ter ljubezni do nje – medtem ko ne glede na vse sledi tistemu, za kar je na ta svet prišel in svoj dar s svetom deli. Šele takrat bo ženska moškega res spoštovala in se mu predala. 

Zato, moški, ne bodi uvideven in ne skušaj ženski ugajati – bodi resničen, odločen in jasno izrazi tisto, kar si želiš (zase ali od nje!). Potem pa ženski ponudi tisto, česar si ne more dati sama. Ti namreč moraš vedeti, kaj tvoja ženska potrebuje in ne le česa si želi. 

PRISOTNOST MOŠKEGA JE V ODNOSU Z ŽENSKO BISTVENA.‍

Svojo žensko lahko ''odpreš'' s svojo prisotnostjo in zavestjo, s svojo energijo ter z ljubeznijo do življenja. Bodi trdna skala v oceanu čustev ženske

Vedno več je moških, ki dojemamo, da stari načini partnerskih odnosov propadajo, ter da se z ženskami ne da več manipulirati in jih kontrolirati, saj so postale močne ter samozavestne in znajo poskrbeti zase do te mere, da moških skoraj več ne potrebujejo. Sedaj so one tiste, ki vodijo ''igro'', čeprav sem prepričan, da si tega res ne želijo. 

Kljub temu, da so ženske precej pred nami in so od nas energetsko močnejše, pa znotraj sebe še vedno hrepenijo po takšnem moškem, ki bi mu lahko zaupale ter se mu v (s)polnosti prepustile. To je pač narava ženskega principa – ki je kot reka, ki potrebuje strugo, da lahko teče in da se ne razliva preko svojih bregov. In čeprav tudi reka lahko postane divja in se preko svojih robov vsak mesec ''razlije'', pa ji le ta struga daje varnost, saj se lahko vanjo vedno znova vrne. 

Ta struga pa je struktura moškega principa – njegovo zavedanje ter prisotnost in ta neskončen ples polarnosti med njima. 

POSTANI ZAUPANJA IN SPOŠTOVANJA VREDEN MOŠKI; MOŠKI, KI SI GA ŽENSKA RESNIČNO ŽELI. IN SE NAUČI ŽENSKO GLOBOKO ZADOVOLJITI.

Urban Urbanc