Kitajski horoskop od 30. 1. do 4. 2. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 30. 1. do 4. 2. 2018, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 30. 1. do 4. 2. 2018 (foto: profimedia) profimedia
30. 1. 2018

PODGANA

Naj vas kljub zoprnim situacijam smeh vodi skozi teden. Marsikaj bo šlo narobe, zapletlo se bo tudi pri tehničnih napravah, poleg tega pa se vam bo zdelo, da vas nihče ne razume. Tudi s prijatelji ne boste mogli najti skupnega jezika. Na področju odnosov se bo zgodilo nekaj, kar že dolgo pričakujete. Kljub temu pa boste morali kar precej improvizirati, da boste prišli do želenih rezultatov. Zadeve drugih vas ne zanimajo, kar jim boste v drugi polovici tedna tudi povedali.

Vaš ključ: Bodite razigrani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

BIVOL

Nekoliko raztreseni boste, kar je za vas povsem nenavadno. Razmislite o svojih odzivih na čustvenem področju. Partner ne razume vaših želja, zato mu jih razložite. Odločili se boste in naredili korak naprej v smeri napredka. Konec tedna vam prinaša pomembne informacije in odgovore na zastavljena vprašanja, ki vas bodo presenetili. V odnosih s prijatelji in znanci se zopet ponavlja stara zgodba, da preprosto ni dovolj časa ali pravega interesa. Poskusite se dogovoriti, saj bo vse skupaj zelo pomembno.

Vaš ključ: Odklopite razum!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Pred vami je zelo vznemirljiv začetek tedna, poln obiskov in iskrene komunikacije. Vendar pa s strogo disciplino ne boste imeli najboljše izkušnje, zato poskusite biti bolj vztrajni. Počasi boste začeli s pripravami na večjo spremembo. Nekdo, ki se vam bo smejal, češ da je časa še več kot dovolj, verjetno ne ve, s čim imate opravka. Zaprli se boste pred vsemi, da bi obranili, kar vam je dragega. Naporom ne bo videti konca in velikokrat boste imeli občutek, da se je vse zarotilo proti vam.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

Ne obupajte, če ne gre vse kot po maslu. Neka oseba je trenutno skopa z informacijami, vendar vam bo še pravočasno sporočila vse pomembno. Vaši delovni vnemi vsekakor ne bo nihče oporekal, čeprav se neprestano pritožujete in niste zadovoljni z ničimer. Kljub temu boste vsem pokazali, da ste najboljši, kadar se vam ljubi in kadar niste prehitro zadovoljni s sabo. Čustvena nestabilnost, ki se bo pojavljala konec tedna bo velika, vendar je nikar ne potlačite, ampak se raje z njo soočite.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Postopoma se bo prah polegel in končno se bo razjasnilo, kdo je imel prav in kdo se je motil. Vedno bolj praktično boste gledali na dogajanje, načrtovali boste naslednji korak. Konec tedna se umaknite iz napetega ozračja, ne kljubujte močnejšim. Potrebovali boste nekaj časa samo zase, da si naberete nove moči. Niste razpoloženi za resne pogovore o prihodnosti, toda nekdo vas bo izzval, da izrazite svoje mnenje. Vzemite si več časa za počitek daleč od hrupa, saj boste potrebovali mir in tišino.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Bodite pozorni na to, kaj sami mislite o sebi. Lahko gre za neke vrste stereotip o vas samih, ki je nastal v šali, a ga vedno bolj sprejemate kot del svojega značaja. Nepotrpežljivost vas lahko pripelje do nekaj prenagljenih odločitev, zato se osredotočite na izzive, ki jih obvladate. Vsakemu se kdaj primeri tudi neuspeh, zato se na napakah naučite nekaj zase. V nedeljo boste znova negotovi, posebno v družbi tistih, ki vas ne razumejo, tako kot bi želeli. Pazite tudi v odnosih, še posebej če ste se odločili, da se boste postavili zase. 

Vaš ključ: Poslušajte svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Previdno in obzirno, le tako boste pokazali, da ste pravilno ocenili vse plati in si zagotovili več podpore. V ljubezni ste lahko mirni, saj bo govor o predlogu, ki vam pravzaprav ustreza. Nadaljujte po svoje, imate vse razloge za dobro voljo. Pri delu bo prav tako mirneje, saj svoje obvladate. Ob dogovoru z mlajšimi bo napovedano nekaj, kar ste pravzaprav pričakovali. V kaotičnih razmerah boste v zadnjih dneh tedna ohranili trezno glavo, poleg tega boste potrebovali močne živce, če boste hoteli narediti odličen vtis in si zagotoviti pozornost.

Vaš ključ: Poglobite odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

Zaradi nedavnega uspeha boste naivno mislili, da lahko svoja spoznanja prenesete tudi na druge. Marsikdo bo to doživel kot vtikanje v zasebnost. Še nekaj časa bo minilo, preden se boste dokončno dogovorili glede oblike in obsega nekega posla, zato hranite vse pomembne dokumente in pošto. Za ljubezen bo manj časa ali pa boste pobudo prepustili partnerju. Prijateljski odnosi bodo prinašali dobro počutje in spontanost. Imeli boste veliko idej in zamisli, le izkoristite jih.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

V prvih dneh tedna se boste ukvarjali sami s seboj in svojo notranjostjo, kar vas bo nekoliko utrudilo. Ničesar ne poskušajte narediti z levo roko, saj bi vam tokrat zagotovo spodletelo. Preveč ste obremenjeni s stvarmi, ki se rešujejo izredno počasi in vas poleg vsega še vznemirjajo. Prisluhnite prijatelju, ki ima za vas pripravljene veliko boljše rešitve. Konec tedna bo izredno ugoden za delovne naloge, preprosto ne bo časa za počitek. Partner že nestrpno pričakuje vaš direkten odgovor.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

V prvih dneh tedna boste imeli veliko idej, srečevali boste zanimive ljudi in vsekakor vam bo vse to močno godilo, zato se vam obeta tudi sproščen čas v družbi ljubljene osebe.  Sredi tedna boste potrebovali pogovor, ki vas bo pomiril, saj se nahajate v zoprni situaciji iz katere sami ne vidite pravega izhoda. Vašim dejanjem bo manjkalo motivacije in vztrajnosti. Konec tedna vam bodo omejitve ovira, saj si boste želeli spontanosti. Pomembno bo, da ugotovite, kaj morate spremeniti, da se boste boljše počutili.

Vaš ključ: Dovolite si čutiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PES

Teden vam prinaša preobrazbo in odkrivanje notranjih moči. Na poseben način boste rušili meje in pravila igre, ki vam jih bodo postavljali. Izziv vam bodo spremembe in novosti, ki se bodo pojavljale. Konec tedna pričakujte nekaj ljubezenskih težav, ki vas bodo le vznemirile, če jih ne boste ignorirali. Počasi se boste zbrali in sestavili, morda celo pravi čas. Preveč vztrajate pri zadevah, v katere niste popolnoma prepričani, medtem ko se drugi okoli vas odločajo popolnoma drugače. Nečesa še ne boste razumeli.

Vaš ključ: Bodite bolj družabni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Na čustvenem področju se vam odpirajo nova vrata, vse skupaj prihaja nekoliko nepričakovano, zato ne bodite presenečeni, če se boste najprej ustrašili in umaknili. Ugodna kombinacija planetov vam prinaša nekaj dobrih iztočnic. Vikend bo v znamenju raziskovanja in pridobivanja samozavesti, kar vam bo v prihodnje zagotovo koristilo. Popazite glede prehrane, saj se vam kilogrami kopičijo. Nekdo vas obremenjuje, toda ne najdete pravega načina, da bi zadevo rešili in povedali to kar mislite. 

Vaš ključ: Bodite bolj direktni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Poglejte si še: Katera je vaša sorodna duša po kitajskem horoskopu?