Ko duše po smrti odidejo, jih lahko še vedno začutimo

10. 3. 2023
Deli
Ko duše po smrti odidejo, jih lahko še vedno začutimo (foto: shutterstock)
shutterstock

Ko duše po smrti odidejo, jih lahko še vedno začutimo. Duše naših bližnjih nas še vedno rade obiščejo. Vsakdo ima svojevrstno izkušnjo, kako začuti dušo bližnjega ob sebi, in vsaka duša se naznani na svojstven način, a tu je nekaj najbolj pogostih znakov.

1. Vonj

Vonj je zelo pogost znak, saj po njemu velikokrat prepoznamo ljudi (ali živali). Morda po osebnem vonju, parfumu, najljubši hrani ali cvetlici te osebe, skratka katerikoli vonj lahko povežemo z njimi. Lahko ujamete tako močan vonj cvetlic, v prostoru, kjer jih ni... Gre za jasno sporočilo duše, da je z vami.

2. Sanje

Večina duš najlažje komunicira z nami medtem ko spimo, saj smo takrat najbolj »odprti«, nismo zaposleni z dejavnostmi, skrbmi in mislimi kot med dnevom, smo bolj sproščeni in pretočni, zato nas duše bližnjih rade obiščejo v tem času in nam sporočajo preko sanj oziroma našega nezavednega. Sanje, v katerih nas obiščejo duše, so zelo realistične in nimajo občutka sanj, zdijo se bolj kot realnost. Bodite pozorni na njih ter kaj vam v njih sporočajo. Več lahko preberete v članku: Ko vas obiščejo duše v sanjah.

3. Izginjanje predmetov

Ko ste absolutno prepričani, da ste nekaj pustili na določnem mestu, pa te stvari tam ni ali izgine začasno. Pogledate na polico in ključev ni, zopet pogledate čez nekaj minut in se pojavijo. Lahko gre za znak duš, ki se šalijo. Čeprav so v onostranstvu še ne pomeni, da so izgubili smisel za humor! Nasmejte se.

4. Misli, ki niso vaše

Komunikacija, ki se odvija na ravni duš se lahko zelo močno odvija v vaših mislih. Občutite, da te misli niso vaše oziroma niso zrastle v vašem umu. Običajno gre za občutek, da nekdo govori skozi vas. Bodite kar se da sproščeni in mirni, da komunikacija lahko steče.

5. Občutek prisotnosti

Tudi občutek, da je nekdo z vami v prostoru, čeprav v fizičnem svetu ni nikogar, je zelo pogost pojav, ko nas obiščejo duše bližnjih.

6. Videnje

Lahko se zgodi, da osebo vidite... Morda v neki drugi osebi, za hip se vam zdi, da jo vidite, potem pa ugotovite, da gre za nekoga drugega. 

7. Spreleti vas hlad ali srh

Duše v onostranstvu imajo višjo vibracijo, zato jih zaznamo kot hlad. Dobite kurjo polt in spreleti vas srh, čeprav vam je morda sicer v tistem trenutku toplo.

8. Občutek ganjenosti

Ko začutite prisotnost vašega bližnjega, ste zagotovo ganjeni in planete v jok, saj gre za zelo močen občutek.

Kakršnekoli znake vam dajejo duše, da so z vami, bodite za njih nadvse hvaležni. In ne zmenite se za dvomljivce okoli vas, ki vam morda ne verjamejo. Vsakdo, ki izkusi bližino duše svojega ljubljenega na lastni koži ve, da gre za prelepo izkušnjo, ki je še kako resnična.

Preberite še: Kaj pomeni, če najdete pero?